Кадър: Instagram
fallback

"Мис Силикон" Катрин Йорданова само преди няколко седмици влезе в новините с "голямото геройство", че фучи по магистралата с 256 км/ч. Или "само" със 116 км/ч над позволеното.

Следвайки принципа в Instagram, че "ако не е снимано, не е станало", тя публикува клип, който бе нещо като хвалба.

Другата гордост на плеймейтката са формите - в гърдите си има 820 кубика силикон, както и хиалурон в устните. Въпросът е дали силиконът е е разположен само в гръдната област или се е разпрострял и "на втория етаж". И дали не е време МВР да й сложи книжката малко "на трупчета" и да снима само себе си.

Защото нарушенията й на пътя продължават, както и видеохвалбите. За това сигнализира Диана Русинова, шеф на Европейския център за транспортна политика.

"Това девойче продължава да си прави каквото си поиска. Днешният й клип е от бул. “История славянобългарска” (бившата 202-ра) в София. Там ограничението е 50 км/ч, тя кара с над 60. За протокола: при скорост от 60 км/ч, за 28 сек. колкото е продължителността на клипа, това момиче е изминало 467 м, в което разстояние тя няма никаква идея какво се случва около нея. Няма да коментирам кучето, което е в краката й, ако попадне между педалите какво ще се случи. Не коментирам и това, че над 500 м изобщо не държи волана с ръце, а си гали кучето, добре, че няма котка. Колкото до спекулациите, че това не била тя, а това не било същата кола, същото куче, дори ръката със специфичната татуировка не била същата, това е просто израз на очевидното безсилие на полицията и държавата да извади подобни джигити от пътя", коментира Русинова.

Коя е Катрин Йорданова?

На 19 г. участва в конкурса Playmate Of The Year, а през 2022 г. става носителка на титлата “Мис Силикон”. Заминава за Берлин, след като е пребита на кръстовище във Варна. Работила е в Германия като куриер. Завръща се у нас и печели преди две години "престижния" силиконов конкурс, а в социалните мрежи се изявява като инфлуенсър. Или по-скро - криворазбран инфлуенсър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

62

rambaldievskievich

преди 3 месеца

Подиграва се, 60, защото не е сама. Тъпкачите й са големи имена с власт и пари (най-вече с власт) - депутати, съдии, бизнесмени...

61

Анонимен

преди 3 месеца

От тия гласоподаватели - толкова.

60

Анонимен

преди 3 месеца

Време е май пак да и наместят зъбите.

fallback