Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Очаква се прокуратурата да поиска постоянно "задържане под стража" за Габриела. Това каза главният секретар на МВР главен комисар Живко Коцев.

Oще по темата
"Убийството в "Драгалевци" е изключително тежко престъпление. Разследването е в начален етап и започва по сигнал на бащата на жертвата, тъй като е нямал връзка с него. Със следи за палеж, опит за заличаване на трупа, за унищожаване на автомобила. На Габриела е наложен домашен арест за момента, за да си гледа детенцето. Вече има заповед на директора на Дирекция "Социално подпомагане" на базата на доклад на отдел "Закрила на детето" спрямо децата са наложени спешни мерки за защита и те са дадени за временно отглеждане на родителите на Пейо. Очаква се прокуратурата да поиска постоянно "задържане под стража" за Габриела. Иззет е и видеозапис, който не е лицеприятен в рамките на около 3 минути", заяви пред БНТ гл. комисар Живко Коцев, главен секретар на МВР.

Той обяви и че има подозрения, че са замесени и други лица, като е образувано досъдебно производство за лично укривателство.

"Търсим в максимална степен да изясним обективната истина за мотивите, за броя на участниците, за всички лица, които са замесени в това брутално престъпление", допълни главният секретар на МВР.

Той уточни, че според анализите по всяка вероятност убийството е извършено в четвъртък на 18 януари вечерта, непосредствено след срещата на Пейо Пеев с неговата съпруга и нейната майка, като колата е открита в района на "Драгалевци" малко по-късно същата вечер.

По думите му бързото намиране на 4-годишното дете, което се изгуби в гората край Радомир, е пример как трябва да действа МВР.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

101

picachu

преди 3 месеца

Габриела ..е нема такава селска физиономия! Даже депутат е завъртяла! Да и го ненадяваш на тая! е*бе, души, пали, ражда.. мултитаскинг, баце!

100

picachu

преди 3 месеца

Отне им почти седмица, за да "допуснат", че две жени трудно биха могли сами да удушат 44г. мъж в кола, до да е с "отслабена имунна система", както нАучно се изказа гл. секретар. Имунна...?! Гледайте репортажа.. търкалям се от смях!!!!

99

Червен Парцал

преди 3 месеца

Не искахте лустрация след 10/10..,сега си сърбайте попарата.Стигнахте до там,че да милеете да се върне тоталитарният мракобесен режим на червените кърволоци.Единствено хората в България го желаят това.Защото тогава беше лошо,но се спеше спокойно.А сега е много-много по-лошо.Вижте румънци,чехи,поляци,германци и т.нт. ..живеят си спокойно и доволно,но си изчистиха ботушите от червеното гюбре по тях.а българите какво? Розови революции ще ми правят! Бой по червените манерки до откат,и това е само.

fallback