101

picachu

преди 4 месеца

Габриела ..е нема такава селска физиономия! Даже депутат е завъртяла! Да и го ненадяваш на тая! е*бе, души, пали, ражда.. мултитаскинг, баце!

100

picachu

преди 4 месеца

Отне им почти седмица, за да "допуснат", че две жени трудно биха могли сами да удушат 44г. мъж в кола, до да е с "отслабена имунна система", както нАучно се изказа гл. секретар. Имунна...?! Гледайте репортажа.. търкалям се от смях!!!!

99

Червен Парцал

преди 4 месеца

Не искахте лустрация след 10/10..,сега си сърбайте попарата.Стигнахте до там,че да милеете да се върне тоталитарният мракобесен режим на червените кърволоци.Единствено хората в България го желаят това.Защото тогава беше лошо,но се спеше спокойно.А сега е много-много по-лошо.Вижте румънци,чехи,поляци,германци и т.нт. ..живеят си спокойно и доволно,но си изчистиха ботушите от червеното гюбре по тях.а българите какво? Розови революции ще ми правят! Бой по червените манерки до откат,и това е само.

98

Иван

преди 4 месеца

Е как , нали трябва да отърват "дипломата от кариерата", сега ще намесят нищонеподозиращи бездомници сигурно.

97

Анонимен

преди 4 месеца

"Възраждане" са партия на едрия капитал.

96

Анонимен

преди 4 месеца

Има подозрения, че делото се използва за политически проект!

95

Анонимен

преди 4 месеца

ИМА ПОДОЗРЕНИЯ ЧЕ ТЪЩАТА ГЕРБАДЖИЙСКА СИ Е ПУСНАЛА ВРЪЗКИТЕ ЗА ДА НЕ БЪДЕ ОСЪДЕНА

94

Анонимен

преди 4 месеца

българия е една дупка с измазмници

93

ЗАПЛЕТЕН СЛУЧАЙ

преди 4 месеца

ДА НЕ БИ ДАШНАТА БАБА ДА СИ Е ПУСНАЛА МЪЗГАТА НА КЛОШАРА Z ДА И СЪДЕЙСТВА В УБИЙСТВОТО НА ПЕЕВ. ЯВНО ОТ ТОЗИ ГЛАВСЕК НЕ СТАВА И ЧЕЕПП ЗА ЗЕЛЕ!!...

92

Анонимен

преди 4 месеца

От полицията ПАК нищо не знаят, ПАК всичко е объркано и много мистериозно.

91

ул Елемаг

преди 4 месеца

До руското посолство, знам я. Там имаше пикадили

90

Анонимен

преди 4 месеца

ЛЪЖЕЦ И ШАРЛАТАНИН

89

Запознат

преди 4 месеца

До Хейт Кога и как се оказа това? Оказа се, че тъщата е партизанска семка обучавана в убийства и е меверейка във външно, не е дипломат. Оказа се, че тя има връзка и с руските служби и че кмета на Бургазът също има връзки и с нея и с руските служби... Тези неща се оказаха, не това, което ти пишеш.

88

Анонимен

преди 4 месеца

Лакомите кобри искат да прилапат кинтите , защо ще се женят и след 2 месеца ще го трепят?

87

Нее Шизофрения

преди 4 месеца

До Анонимен - ПО-ЛОШО Е - БЪЛГАРСКИ СЪД Е!!! АКО НЕ БЕШЕ ТАКЪВ СЪДЪТ, ПОВЕЧЕТО ЛОШИ НЕЩА В БЪЛГАРИЯ НЯМАШЕ ДА СА СЕ СЛУЧИЛИ!!! ПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДИ И ВЗЕМАЙТЕ РЕШЕНИЯ. Персонално...

86

Таня Боева

преди 4 месеца

"Със ръцете със които убиваше, днес ме милваш и ми казваш обичам те" - Таня Боева, "Влюбена в убиец"

85

Случая ПЕПИ

преди 4 месеца

Помните ли случая Пепи? Дето майка убива 3 годишното си дете за да направи мръсно на бащата и после обвини, че някакви мутри са го отвлекли и станаха мега-протести? Много бързо забравяте.

84

Камера CCTV

преди 4 месеца

Живеем в BIG BROTHER, няма как да не сте видели всичко и знаете всичко до най-малката подробност от самото начало. Кого лъжете?

83

Анонимен

преди 4 месеца

Задължително децата да бъдат отстранени от тази психопатубийца! Особено малкото,чийто живот е опасно застрашен! За да не попадне в ръцете на претендиращия за баща,тази садистка може да го убие.Преди години имаше подобен случай в София.Заради семейни разправии една майка удави момченцето си в езерото в южния парк,за да отмъстяла на баща му.Случи се при управлението на Костов.Тогава цяла София беше вдигната на крак.А сега тази я пуснали в къщи да си гледа децата,които ги няма?! Що за шизофрения?!

82

ТЕТЕВЕН!!!

преди 4 месеца

Какви подозрения какви 5 лева, човека е удушен на камера. Цяла софия е опасана с камери, като почнете да се правите, че не знаете какво се е случило и падам от смях. Като катастрофата на Георги Семеринга - той се блъска буквално на место с 200 камери и никой нищо не е видял, нищо че са го гледали СЪС ЗУУМ точно 5 секунди след катастрофата.