fallback

Общ преглед
През 2023 г. се простихме с редица видни българи от политиката, музиката, театралната и киносцената, обществения живот.

Двама знакови бизнесмени от прехода също починаха през 2023 г. - Алексей Петров бе застрелян по време на разходка на Витоша, а Ангел Христов от дуета Братя Галеви изненадващо издъхна у нас, докато бе издирван с червена бюлетина. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

шмatka

преди 4 месеца

Поклон и светъл път към вечността за тези,които възпитаваха,създаваха,надграждаха духът и културата,създаваха ценности в съзнанието на народа български!А за тези ,които грабеха,унищожаваха,създаваха пошлости и нихилизъм,възпитаваха в цинизъм и отрицание,нека да горят в катрана на Дантиевия ад и да нямат покой вечно!

41

Анонимен

преди 4 месеца

Съжалявам за Ивайло Дичев. Защо за всички тия хора за известните композитори Андрей Дренников и останалите културтрегери медиите си мълчаха. За повечето чак сега разбрах че са починали . Съжалявам.

40

Анонимен

преди 4 месеца

Смятайте колко въглерод и азот са в земята. Някой беше споменал някъде, че е хубаво да се засаждат бобови растения в близост до гробищата, защото земните бактерии по-лесно ще го усвояват азота и го превръщат в протеини. Няма да се учудя ако Смилянският боб е тръгнал първоначално от нива в близост до гробища.

fallback