42

шмatka

преди 5 месеца

Поклон и светъл път към вечността за тези,които възпитаваха,създаваха,надграждаха духът и културата,създаваха ценности в съзнанието на народа български!А за тези ,които грабеха,унищожаваха,създаваха пошлости и нихилизъм,възпитаваха в цинизъм и отрицание,нека да горят в катрана на Дантиевия ад и да нямат покой вечно!

41

Анонимен

преди 5 месеца

Съжалявам за Ивайло Дичев. Защо за всички тия хора за известните композитори Андрей Дренников и останалите културтрегери медиите си мълчаха. За повечето чак сега разбрах че са починали . Съжалявам.

40

Анонимен

преди 5 месеца

Смятайте колко въглерод и азот са в земята. Някой беше споменал някъде, че е хубаво да се засаждат бобови растения в близост до гробищата, защото земните бактерии по-лесно ще го усвояват азота и го превръщат в протеини. Няма да се учудя ако Смилянският боб е тръгнал първоначално от нива в близост до гробища.

39

Анонимен

преди 5 месеца

Мутрите и комунистите не са личности. Който е бил член на БКП е комунист. Не можеш току така да се откажеш. Все едно да се откажеш от Герб за да не носиш вина за тяхното управление. Не би трябвало да е възможно. Всеки трябва да носи отговорност за делата на партията в която членува вкл. ДПС Герб СДС и ПП ДБ които са управляващи и опозицията също така.

38

Анонимен

преди 5 месеца

Какво правят двете мутри межди Емилия Радева и Анжел Вагенщайн?

37

Да попитам:

преди 5 месеца

Тези изброените били от "черната"23-та година! А измрелите около 100хил.БЪЛГАРИ от "розова"година ли са??? Или за мисирките животът на НАРОДА ни няма изобщо никакво значение? Къде ти обикновен човек да се сравнява с важността,дори и посмъртна на някоя видна мутра,на показен шошоро,на доносници и крадци!

36

someone

преди 5 месеца

До пияница мистикда СССР те е съсипал,че те е карал да работиш, а не да пиеш.

35

Bond

преди 5 месеца

Само като видях снимката на статията на либераста и майкопродавец дичев си сипах едно от кеф! Един грантаджийckи безродни по-малко! Наздраве!

34

Анонимен

преди 5 месеца

Съжалявам за Ивайло Дичев въпреки че не споделях вижданията му но той беше човечен. Не знаех че е починал. Защо за всички тия хора за известните композитори Андрей Дренников и останалите културтрегери медиите си мълчаха. За повечето чак сега разбрах. Съжалявам.

33

тренер

преди 5 месеца

Тъжим особено много за трактора.Голям доцент беше,а като съветик в ДАНС беше незаменим.Честен човек ,бизнесмен с принципи.Никога не е поръчвал убийства и не е притискал никого.Никога не се е.Убиха го погрешка,некви занимавал с конбанда и рекет,абе светец.Отрепаа го погрешка,некви излезли на лов за прасенца и се припознали в нашию помаак та го отепали.

32

пияница мистик

преди 5 месеца

Бааааах мааа му. Комунист до комунист, един нормален няма. Тоя СССР ни съсипа като държава. Само такива като тия умрелите плазмодии вирееха

31

Анонимен

преди 5 месеца

Файзер благодари на всички знайни и незнайни участници в експеримента.

30

Анонимен

преди 5 месеца

Деница Такева Германова - внезапно починала на 40г! Многократно вапцана. Поредната!

29

Анонимен

преди 5 месеца

Васил Захариев - внезапно починал, пропагандатор на ковид фа666изма. Поредният.

28

Чалгарин дудаев

преди 5 месеца

БОГ ДА ГИ ПРОСТИ НО НЯМА САС КАКВО ДА ГИ ЗАПОМНА.КАМО ЛИ ДЕЦАТА МИ.

27

КОВИД-Ваксините

преди 5 месеца

Забавят, но НЕ Забравят! и така ще е през следващите поне 5 години, все пак Миокардита обикновено дава 100% смъртност между 5 и 10 години!!

26

Беше Добра Година

преди 5 месеца

много ЮдеюСемитМасон Демони са вече при Създателя си - Люцифер!

25

divna

преди 5 месеца

До Нане ***,дано и на теб се връщат негативни неща.

24

Анонимен

преди 5 месеца

Цветан Томчев - внезапно починал, виден жъъълтопаааветник, защитник на свободата на словото, но само одобрената от посолството. Поредният.

23

Анонимен

преди 5 месеца

д-р Огнян Митев - внезапно починал, виден пропагандатор на експерименталките. Поредният!