Снимка: Параходство Български морски флот
fallback

От там изразява готовност да окажат пълно съдействие на всички компетентни власти и органи за разкриване на истината

"Параходство български морски флот" излезе с позиция за задържания в Ирландия кораб "Верила". На борда на кораба бе открит половин тон кокаин, а шестима души от екипажа са арестувани. Екипажът се състои от 17 българи и един украинец.

Oще по темата
Ето и позицията на компанията, собственик на "Верила".

"Параходство Български морски флот" АД е информирано от Властите в Ирландия, че продължава специализираната полицейска акция по претърсване на кораба. Към момента шестима члена от екипажа са арестувани. Ръководството на „Параходство Български морски флот“ АД изразява готовност да окаже пълно съдействие на всички компетентни власти и органи за разкриване на обективната истина, като се надява по отношение на виновните лица да бъде приложена цялата строгост на закона и те да изтърпят съответните наложени наказания", се казва в позицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

777

преди 4 месеца

Хайде сега да видим Кирчо Домусчиев как ще обясни, че трима от задържаните на неговия кораб са криминално проявени? Съобщиха го по телевизията. Как така на кораба се назначават такива лица? Иначе БМФ-то иска да си изчисти ръцете, че те нямат никаква вина за случая, и вината е в екипажа. По същият начин преди 11г един корабособственик Дойчин Дойчев се изкара невинен, когато на кораба му в Испания откриха също голямо количество наркотици. Тогава го отнесоха само хората от екипажа.

29

Анонимен

преди 4 месеца

В нова еше гл.секретар на МВР ,зададоха въпрос за кораба с дрогата и когато водещата попита каква е ролята на моряците от кораба ,изведнъж явно в слушалката и казаха да смени темата с убийството в Цалапица )за капитана нищо за собственика нищо ,то е ясно че някой е дал заповед за тая дрога

28

tribun

преди 4 месеца

Контролния пакет на "Параходство български морски флот" се държи от ,,KG Maritime,, AД собственост на Кирил Петров Домусчиев.

fallback