Снимка: БГНЕС
fallback

Ивет Лалова обяви, че със съпруга ѝ - Симоне Колио, очакват първата си рожба.

"От всички благословии, които някога сме получавали, тази без съмнение е най-ценната. Бебе Колио идва през пролетта на 2024 г.", написа най-добрата българска спринтьорка в профила си във Facebook.

Тя публикува и снимка как италианецът я целува по коремчето.

"Това е голямата мечта, която се сбъдна през тази година. Живот и здраве, ще бъда мама в олимпийската година. Обичам нещата да бъдат мотивиращи и вдъхновяващи, затова не смятам да спирам да работя. Това бебенце вече направи няколко корици, реклами, мастър класове. То е трето поколение спринтьор, и то от мъничко спринтира", пошегува се Лалова  пред bTV.

"Разбрахме преди няколко месеца на най-красивото място на света за нас - олимпийския стадион в Будапеща. Научихме, че ще станем родители - получихме резултатите по имейл. Симоне беше до мен. Казах му - ще си имаме бебе. Това е много емоционален момент, не може да се опише с думи. През последните години претърпях много загуби и съм щастлива, че сега някой ще се присъедини към нас."

"Винаги съм искала да бъда майка, но бях отговорна към спорта и не съм слагала кариерата си на пауза. Чакам го от много време и се надявам и твоите колеги да проявят разбиране, ако не искам да обикалям навсякъде и да разказвам само за това."

"Режимът ми остава олимпийски. Здравето е в наши ръце, трябва да се храним добре. И това не е въпрос на пари, а на дисциплини и на култура. Моят режим остава като на спортист и се чувствам добре. Чувствам се дори в оптимална форма, клякам и бягам, готова съм", каза още тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

до 23

преди 4 месеца

Баце, ти още нямаш деца :) Знаеш ли кога ще купиш всичко необходимо за едно бебе в един следобед, особено ако ти е първо дете! Аз 3 дни обикалях като луд цяла София, докато науча къде какво продават и да го взема.

24

Ццццц

преди 4 месеца

Това е фамилията на мъжа и, неслучайно тя се пишеше Лалова-Колио в последните си състезания

23

Анонимен

преди 4 месеца

Колчо Лалов идва напролет :)))

fallback