Снимка: БГНЕС/ЕРА
fallback

“Благодарен съм на българския парламент за препотвърждаването на доставката на БТР-и за Украйна, както и за новия пакет военна помощ".

Това послание отправи в платформата Х президентът на Украйна Володимир Зеленски към лидерите Бойко Борисов, Делян Пеевски и Кирил Петков, след като Народното събрание отхвърли президентското вето и България изпрати за Украйна БТР-и и гласува нов пакет военна помощ по предложение на Бойко Борисов, Делян Пеевски и Кирил Петков.

"Благодаря на политическите лидери Бойко Борисов, Делян Пеевски и Кирил Петков. С това решение ние укрепваме нашата Европа и браним свободата!”, подчертава Зеленски.

По-рано днес със 147 гласа „за“, 55 - „против“, и седем „въздържал се“ парламентът одобри проект на решение за предоставяне на допълнителна военна помощ на Украйна - неизправни, с отпаднала необходимост или наднормативни преносими зенитно-ракетни комплекси и зенитни ракети от различен тип, намиращи се във Въоръжените сили на България, които да се използват за подсилване на противовъздушната отбрана на Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

375

IBRA

преди 8 месеца

АБЕ НАРОДЕ СПИТЕ ЛИ БЕ,РАЗГРАБВАТ АРМИЯТА ТЕЯ,ПРОТЕСТИ И ОСТАВКИ СТИГА СПАНЕ,ЩЕ РАЗДАВАТ ЗЕНИТНИ РАКЕТИ АЛО БЪЛГАРИ СТИГА СМЕ СПАЛИ,СТИГА СТИГА СТИГА!!!!

374

Анонимен

преди 8 месеца

До Striker. *** Крадев е в НС, само че първото му име е Шиши, а фамилията Пеевски. Компания му правят Киро и Боци Банкянски.

373

Не НС, а зверилник

преди 8 месеца

До пРосия затъна. Да бе, не виждате ли, че Зеленски затъна повече от нашия Академик? Ама в НС като се развихрили едни дебелани от ГЕРБ и ДПС, устата им не можеш да запълниш с тазгодишния сняг! Рейтингът на НС спадна под 12%, нито една държава на ЕС не иска да има нищо общо с нас... А в заседателната зала на парламента грухтене и квичене, като че ли е ***! Боци и Шиши Пеевски са фаворитите в този зверилник.

fallback