375

IBRA

преди 9 месеца

АБЕ НАРОДЕ СПИТЕ ЛИ БЕ,РАЗГРАБВАТ АРМИЯТА ТЕЯ,ПРОТЕСТИ И ОСТАВКИ СТИГА СПАНЕ,ЩЕ РАЗДАВАТ ЗЕНИТНИ РАКЕТИ АЛО БЪЛГАРИ СТИГА СМЕ СПАЛИ,СТИГА СТИГА СТИГА!!!!

374

Анонимен

преди 9 месеца

До Striker. *** Крадев е в НС, само че първото му име е Шиши, а фамилията Пеевски. Компания му правят Киро и Боци Банкянски.

373

Не НС, а зверилник

преди 9 месеца

До пРосия затъна. Да бе, не виждате ли, че Зеленски затъна повече от нашия Академик? Ама в НС като се развихрили едни дебелани от ГЕРБ и ДПС, устата им не можеш да запълниш с тазгодишния сняг! Рейтингът на НС спадна под 12%, нито една държава на ЕС не иска да има нищо общо с нас... А в заседателната зала на парламента грухтене и квичене, като че ли е ***! Боци и Шиши Пеевски са фаворитите в този зверилник.

372

Анонимен

преди 9 месеца

До левскиНамя как да го направиш. Просто ще ти направят и на теб Майдан. Ще ти сложат батето за президент да ни доутрепа, точно като зеленски.

371

Анонимен

преди 9 месеца

Нет хвала на руския терор, а камъни по руски войници и политици и международен съд за терориста Путин!

370

тя

преди 9 месеца

Тая наистина здраво се е нашмъркал !

369

Анонимен

преди 9 месеца

За силна и просперираща Европа е необходим съюз между Германия и Русия. Америка не позволи това да стане, използвайки украинските територии и украинският народ. Когато америка подкрепя когото и да било, в крайна сметка се оказва, че същият е бил използван и изоставен.

368

Анонимен

преди 9 месеца

Украйна се оказа най-добрият инструмент за разбивате на европейската икономика.

367

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 396. .... През 2024, Киев отново става руски град.

366

Анонимен

преди 9 месеца

Чарлз XII: "Русия е джудже и аз ще я съборя на колене" 1707...след Полтавската битка Швеция губи статуса си на велика сила завинаги...Фридрих II: "Ще завладея изостанала Русия" 18 век...през 1759 руснаците влизат в Берлин...Наполеон Бонапарт: "Русия е колос на глинени крака. Ще я унищожа."...през 1814 руските войски влизат в Париж...Адолф Хитлер: "Ще завладея СССР към края на лятото" 1941...през 1945 Хитлер се самоубива, когато Червената Армия влиза в Берлин..2023 Украйна смазва Русия...

365

Асо

преди 9 месеца

Наркоман!!!

364

Малко за политика

преди 9 месеца

Не може да се брани свободата на едните като се отнема свободата на другите. След осем години гражданска война в Украйна руското население на Донбас вече не иска да живее в една държава с националистите от Киев. Хората от Донбас също имат право на свобода, която украинската армия иска да им отнеме.

363

Анонимен

преди 9 месеца

Това като монасите, ако нямаш нищо си най- свободен. Такива като Батето и Зеления най- много печелят, а пък хамериканските канибали те са ехей.

362

Анонимен

преди 9 месеца

Блазе ни с такива бранители на свободата. Айде проведи едни избори, бе. Да видим колко си обичан и уважаван от украинците. Но силно се съмнявам, че и да проведеш, изборите ще са свободни. Най-несвободната държава на света, която вече и не съществува, се загрижила за свободата на всички народи по всички земни кълбета, ти да видиш

361

Анонимен

преди 9 месеца

Наркоманчето благодари на предателите!

360

Анонимен

преди 9 месеца

Хора в грешка сте, путин че печели е ясно но войната трябва да продължи още иначе руснаците ще ни наложат после санкции, колкото по-дълго се води тая война толкова повече време печелим, после ще ни заробят за 150г. да плащаме репарации на Русия

359

Какво браниш бе...

преди 9 месеца

...само пари на вятъра, върни ми данъците наркоман утрепан!

358

Анонимен

преди 9 месеца

Първите двама са живи коледари обаче кирчо и кокорчо е маникен да ге.

357

Анонимен

преди 9 месеца

Бати друсаната физиономия.

356

левски

преди 9 месеца

Братя българи до кога ще търпим тримата умници ? Гонете ги от парламента ?Вадете пушките и напред??