Снимка БГНЕС, архив
fallback

Пиян шофьор се преобърна с лек автомобил "БМВ 530" по пътя от бургаския квартал "Черно море" към града през нощта на 29 ноември, съобщават от полицията.

Сигнал за инцидента е получен около 22.50 ч. Установено е, че автомобилът е изхвърчал от пътното платно и се е преобърнал на метри от бензиностанция. Причината -  движение с несъобразена с релефа на пътя скорост и употреба на алкохол. Дрегер на място отчел 2,17 промила алкохол в кръвта на 31-годишния водач, пише "24 часа".

Той е прегледан в болница и освободен за домашно лечение, тъй като получил контузия на глезена.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

ее

преди 5 месеца

забравих и ево-то да включа в списъка..

14

все

преди 5 месеца

си мислех че нелепия звук идва при отнемане на газта при липсващи определени компоненти на колата и при достатъчно мощност, макар че и с ярис ми се е случвало, ама това май е само при бензиновите коли, а пушека е главно при дизелите без дпф, каквито са над 80% в страната. Между другото има доста субару, хонда, ауди, vw и т.н. които са римапнати и то не само в люлин. Въпроса е да можеш да ги караш и да не пречиш на другите

13

Анонимен

преди 5 месеца

Точно с тия преправени турбини и тунинг в люлински гаражи или както е модерно "ремап" се получава ефекта между скоростите да се чува нелеп звук и да чади като Икарус. По традиция вътре в колата ще видите нахъсана комплексирана батка, който и идея си няма колко жалко изглежда отстрани.

fallback