fallback

Общ преглед
Фермери и животновъди излязоха на протест, който започна пред Министерството на земеделието и ще завърши пред Министерския съвет.

Те искат оставката на ресорния министър Кирил Вътев, тъй като ги нарече "алчни", а отделно не са изпълнени исканията за подобряване на финансовата ситуация в бранша. Според протестиращите държавата не подпомага сектора и обрича животновъдството на гибел.

Самият Вътев още вчера разкри, че по време на протеста няма да бъде в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

65

Анонимен

преди 5 месеца

Имало контролни органи. Да има но какво яде народа? сирене с палмово масло, салами от кръвни продукти и соя, зеленчуци внос, плодове внос, кисело млеко със сухо млеко .... и още ......

64

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен Добиви 4-5 пъти повече? Как се получават тези добиви когато не се правят или почти почвени проби, тори се едно към гьотери, сеят се пшеница - слънчоглед и обратното, сеитбообращения?...Освин субсидиите на земеделците им се връща ДДС - то за изразходваното гориво.. От какво недоволстват. Заланчукопроизводството има основания , овощарство също, за останалите НЕ.

63

Анонимен

преди 5 месеца

До 61А какво те дават на обществото от които вземат пари за да им се дава субсидии??? Фуражна пшеница за ... хляб, ниски добиви, слаба наука в земеделието с малки изключение.)))Е,тук не сте прав! Добивите са 4-5повече от колкото е нужно на държавата. Има си контролни органи за това от какво се прави хлябът.

fallback