65

Анонимен

преди 5 месеца

Имало контролни органи. Да има но какво яде народа? сирене с палмово масло, салами от кръвни продукти и соя, зеленчуци внос, плодове внос, кисело млеко със сухо млеко .... и още ......

64

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен Добиви 4-5 пъти повече? Как се получават тези добиви когато не се правят или почти почвени проби, тори се едно към гьотери, сеят се пшеница - слънчоглед и обратното, сеитбообращения?...Освин субсидиите на земеделците им се връща ДДС - то за изразходваното гориво.. От какво недоволстват. Заланчукопроизводството има основания , овощарство също, за останалите НЕ.

63

Анонимен

преди 5 месеца

До 61А какво те дават на обществото от които вземат пари за да им се дава субсидии??? Фуражна пшеница за ... хляб, ниски добиви, слаба наука в земеделието с малки изключение.)))Е,тук не сте прав! Добивите са 4-5повече от колкото е нужно на държавата. Има си контролни органи за това от какво се прави хлябът.

62

анализатор

преди 5 месеца

На ти съм със земеделието и животните.Ние сме такива,че искаме с три декара и две оранжерии,или с 50 овце,да станем милионери.Категоричен съм,че проблемът идва от нашият вроден мързел,и склонност към лъжи и кражби.Това важи за всички ни,във всяка трудова дейност.Затова нищо не става у нас.Като нямаш сметка,спираш да се занимаваш,а не да ревеш за субсидии.До 1989 г. нямаше субсидии,и се печелеше.Когато спрем да се лъжем и крадем,и започнем честно да се трудим,пак ще печелим.

61

Анонимен

преди 5 месеца

До НАРОДА__защото държавата услужливо си е затворила очите за далаверите на големите магазини и прекупвачи, боко 13 години спа и прибира комисионни

60

Анонимен

преди 5 месеца

Земеделците и особено зърнарите последните години получиха предостатъчни само от субсидите. То не беха субсии за КОВИД, субсидии заради войната в Украйна и пр. . Само от тех си накупиха мерцедеси и " жипки" А какво те дават на обществото от които вземат пари за да им се дава субсидии??? Фуражна пшеница за ... хляб, ниски добиви, слаба наука в земеделието с малки изключение.

59

Анонимен

преди 5 месеца

Не знам какво против имате ромите да изкарват от земеделие. Или не вярвате че има такива. Аз познавам няколко човека, роми, садят зеле, пипер, картофи, домати, пъпеши. И животни гледат

58

НАРОДА

преди 5 месеца

ЗАЩО СЛЕД КАТО ИЗКУПНАТА ЦЕНА НА МЛЯКОТО Е 50 СТОТИНКИ!!!! , МЛЯКОТО НА МАГАЗИНА Е 3 ЛЕВА!?!?!?!?!

57

до 54

преди 5 месеца

Ами недоволен е от това, че вече ги няма шефът му Тиквата да си делкат откраднатото. Преди години Зоров внесе 4 млн в Чекмеджето на Тиквата да направи човекът ми Миро Мършата, един обикновен кучкар от Врачанско, Министър на земеделието.

56

до Мара

преди 5 месеца

Бабо Маро, аз на баби "нивите" не ора, нито нещо друго. Колеги 18лв на дк е добро число за рента, ако не искат давайте на бабите крастевици и целина.

55

баба мара

преди 5 месеца

колко кила са тези на снимката това е позор не се ли наядоха не се ли напиханикакви пари да фалират това е капитализма

54

edin ot...

преди 5 месеца

Да пуснат башибозука да ги нарита и пребие с палките и проблемът е решен!

53

Я па я..!

преди 5 месеца

Гледам по телевизията и един от най богатите врачани Димитър Зоров е там. От какво ли е недоволен ?

52

До 41

преди 5 месеца

Ромове докарани от провинцията с автобуси, платени от ГЕРБ-ДПС.

51

Анонимен

преди 5 месеца

Гербаджиите само пречат на хората да се придвижват нормално. Да си ходят на село.

50

Анонимен

преди 5 месеца

Това си е платен протест ,като повечето протести до свга организирани от ГЕРБ и ДПС..Целта е създаване на напрежение на ПП-ДБ . Не се ли наядохте бре ора.

49

Анонимен

преди 5 месеца

Интересно е че половината от протестиращите са Ромии. Те са отзад ,а от прес има други хора. Протестиращите са докарани с два автобуса два микобуса .Соперд регустрационните номера, протстиращите.братя Ромии са от Бургас и Варна. Нямаше ли в квартал Факултета и квартал Ботев и квартал Левски достатъчно.? Или можеби идеята е друга.

48

Анонимен

преди 5 месеца

Миналата седмица протест.Тази седмица протест.За другата седмица кой ще протестира?Да си погледнат графика.

47

Българка

преди 5 месеца

Кирил Вътев е мутра, както всички от парламента са мутри, крадат от държвата, от нашите пари. Крайно време е полицията ни да ги заключи всичките, крайно време е хората да се обединим, за да имаме бъдеще. Това не е нормално състояние в нашата държава. Не може да нямаме отбрана, не може чужди фирми да боравят с тока ни, с водата ни и да ни казват какво да правим. Крайно е време е всички корумпирани да си получат заслуженото и така да бъде и пребъде!

46

Анонимен

преди 5 месеца

Поне тироловете тук ще са хепи.