Снимка БГНЕС
fallback

В 17:15 ч. шефът на БФС Борислав Михайлов напусна Антикорупционната комисия след повече от три часа разпит. Той обяви, че не чувства никаква вина за вчерашния мач, пише БГНЕС.

Причината за реакцията на прокуратурата бе общественото недоволство след вчерашния окървавен протест срещу ръководството на централата.

Михайлов бе очакван от десетки репортери и оператори. Първият въпрос към него беше кога ще подаде оставка. "Ще кажа другата седмица", на няколко пъти повтаряше той.

И добави: "Вътре говорих по всички теми. Имам морал“. "Не чувствам вина, защото това е решение на УЕФА", заяви той и уточни, че по повод оставката му решението се взима от колективен орган.

По отношение на вчерашния мач и скандала, който го предшества с първоначалното преместване в Пловдив, варианта в Кърджали и окончателно решение за провеждане в столицата, бившият национал заяви: „Точно за това УЕФА каза да няма публика“, визирайки възникналите вандалски прояви от страна на привърженици и ответната реакция на служителите на реда в центъра на София по време на протеста срещу ръководството на футболния съюз.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

118

националенпредател е

преди 5 месеца

БобиМихайлов - нагъл п р о с т и деградирал комунистически тарикат, нямаш ли поне малко чест и достойнство? С отвратителното си неадекватно поведение доказваш, че нямаш качества за да ръководиш БФС! Антибългарското ти отношение към Българското общество е равносилно на национално предателство. Толкова ли си т ъ п че не можеш да разбереш, че с протакането на оттеглянето ти от БФС вредиш на родината си?! Цяла България те ненавижда отвратителен п р о с т а к о !

117

Анонимен

преди 5 месеца

Безсрамно.*****

116

Така е ..

преди 5 месеца

И Гешев не чувстваше вина , но го махнаха. Нарочат ли те , спасение няма.

fallback