118

националенпредател е

преди 5 месеца

БобиМихайлов - нагъл п р о с т и деградирал комунистически тарикат, нямаш ли поне малко чест и достойнство? С отвратителното си неадекватно поведение доказваш, че нямаш качества за да ръководиш БФС! Антибългарското ти отношение към Българското общество е равносилно на национално предателство. Толкова ли си т ъ п че не можеш да разбереш, че с протакането на оттеглянето ти от БФС вредиш на родината си?! Цяла България те ненавижда отвратителен п р о с т а к о !

117

Анонимен

преди 6 месеца

Безсрамно.*****

116

Така е ..

преди 6 месеца

И Гешев не чувстваше вина , но го махнаха. Нарочат ли те , спасение няма.

115

Анонимен

преди 6 месеца

за бфс нямали член за опг.

114

Анонимен

преди 6 месеца

Не чувствал вина, щото чувствал народната любов. Тоя да не е мазохист

113

Анонимен

преди 6 месеца

Бездарник

112

НА Мадуро Машините

преди 6 месеца

Ти и след 2 седмици още ще си ПИЯНо.. и ще си забравил даже за какво иде реч.

111

toti

преди 6 месеца

ВРЕМЕ Е УЕФА ДА КАЖЕ ,КОЙ СЪТВОРИ ГАФА !!- ТЕ ИЛИ ПО ЗАРЪКА НА МИХАЙЛОВ !!!

110

Анонимен

преди 6 месеца

Перуката шеф на БФС поне още 18 години...наздраве

109

Пояснявам

преди 6 месеца

Мишко Бобо Михайлова, американските другари разчистват терена от бившите *** на най Тошо. Отписан си напълно. Както и УЕФА мафията. Само Путин може да ти помогне.

108

Анонимен

преди 6 месеца

Мошеника никога не си признава че е мошеник. Това е правило номер едно на мошениците. Ако чакаш от мошеника да се предаде и да си признае значи не си нapeд.

107

Анонимен

преди 6 месеца

Едва ли някоя агитка се интересува от резултатите на националния отбор. На мен героите от 94 са ми неприятни, но това не е довод да ги махат. Бербатов не е човек, който ще инспирира насилие. Значи има друга интрига. Може би срещу Домусчиев. Няма да се учудя, ако утре Пеевски се заеме и с футбола.

106

КИРО

преди 6 месеца

ОТБОРИТЕ СА ПОД ЧАСТНО РЪКОВОДСТВО, ТЕ ИМАТ ИНТЕРЕС ДА НЕ БЪДАТ КОМАНДВАНИ, МИХАЙЛОВ Е ИЗБИРАН ОТ ТЕЗИ СОБСТВЕНИЦИ, ТОВА Е ФАТАЛНО ГРЕШНА ОРГАНИЗАЦИЯ------БФС ТРЯБВА ДА СЕ РЪКОВОДИ ОТ МИНИСТЪРА НА СПОРТА,ТЕЗИ ДЕРИБЕЙ ТРЯВА ДА ИМАТ ДЪРЖАВНО РЪКОВОДСТВО

105

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя така са е вкоренил, че си мисли, че федерацията му е лична собственост. Това, че сме били за известно време четвърти в света, вече не го приемаме като гордост, а като проклятие.

104

Анонимен

преди 6 месеца

Рибата се вмирисва, откъм главата...

103

Анонимен

преди 6 месеца

За охраната на Боби Михайлов днес имаше над 8 полицейски автомобила, два микробуса и едно от водните оръдия ,което беше и причина за агресията ячвра на протеста. Кой плаща за това и колко струва на всеки един от нас. Ние не го искаме и не искаме да се харчат наши пари за охрана на тоиз човек.

102

Анонимен

преди 6 месеца

Е това си е Българската черта. Никога не си признаваме грешките. И сме алчни и заради това сме зле. България за периода в който управлява Боби Михайлов пада в ранкинга с почти 50 места. В началото беше 37 -мо място преди 18 години сега е 84 -мо място. Това е най-голямото.доказателстово. Другото което давам за пример е че за 3 годино България има 21 загуби , 13 равни и 7 победи. 4 от победите са в приятелски мачове. Като един от отборите в Гибралтар.Засрамете се и децата на мача викаха" Оставка"

101

Анонимен

преди 6 месеца

Това че прокуратурата ще "докаже", че Перуката е по-чист и от момина сълза, това вече го знаем, защото и тя е част от проблемът. Хората ги интересува какво ще стане след това. Как и по какъв начин ще стане тази промяна, след като с мирни и немирни средства не става...??

100

Анонимен

преди 6 месеца

Никой няма да те чака цяла седмица, Михайлов. Заради тебе оставка подаде зам.министърът на МВР. Засега министърът на МВР се опъва, че с оставката си щял да предаде подчинените си, но началниците на СДВР и Жандармерията достатъчно се изложиха с изстъпленията на подчинените си,така че няма нужда мин.К.Стоянов да ги защитава. Министърът на ММС също е пътник. Така че чемодан, леката кола и домой!

99

Анонимен

преди 6 месеца

Дръж фронта, Боби! Не се поддавай на терористите!