Снимка БГНЕС, архив
fallback

Хакнаха сайта на Българския футболен съюз. Сутринта сайтът не функционираше, а атаката съвпадна с мача България - Унгария и очакваните протести срещу БФС.

Срещата ще се играе от 19:00 ч. днес на Националния стадион "Васил Левски" след повече от седмица спорове за местоположението й.

Сагата най-накрая завърши във вторник с решение срещата да се играе на Националния стадион "Васил Левски", но без публика.

Драмата около мача с Унгария продължи около седмица. Срещата трябваше да се играе на Националния стадион "Васил Левски", но от БФС го преместиха в Пловдив заради очаквания срещу тях протест.

Кметът на Пловдив Костадин Димитров обаче заяви на 10 ноември, че двубоят няма да се състои в града. На следващия ден строителят на стадион "Христо Ботев" в Пловдив пък обяви, че може да гарантира за пълната сигурност при провеждането на мача.

В понеделник стана ясно, че Българският футболен съюз е потвърдил пред УЕФА, че срещата ще се играе в Пловдив.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

ДЖЕННДЪРАКОВ

преди 5 месеца

ТО СА ПЕРУКИ,ТО Е БОЯ,ТОЯ НА ПИЧ СЕ ПРАВИ.

22

хахаха

преди 5 месеца

Хахаххахахаха. Повече няма какво да коментирам. :)

21

Иванов

преди 5 месеца

Евала батка ти и другите бяхте големи футболисти, но запазете си малкото останало достойнство и напуснете БФС,не ставате за тази работа,напуснете скоро,за да ви помним само с успехите на терените в сащ не карайте повече хората да ви мразят.

fallback