Снимка: БГНЕС
fallback

Лекарка от Спешна помощ в Чирпан, шофьор на камион и още двама души пострадаха при верижната катастрофа, която стана снощи на 156-ия километър на автомагистрала "Тракия" в посока София, съобщи Bulgaria ON AIR.

Oще по темата

Линейката е спряла в аварийната лента, за да може екипът да помогне на шофьор на ТИР, който преди това е катастрофирал на мантинелите между платната за движение.

Тогава спешният автомобил е ударен от друг тежък камион. Движението в участъка остана ограничено с часове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 6 месеца

Явно държавата няма желание да спре войната по пътищата. Иначе отдавна да се е справила с камионджиите и всякакви дроги и пияндета, рецидивисти с десетки нарушения на пътя.

13

потърпевш

преди 6 месеца

Преди 3 години на изхода на града имаше пост на ДАИ и ограничение 50 км/ч. Спазвах ограничението. Озадачи ме,че и двамата униформени се обърнаха с гръб към мен.Погледнах в огледалото и видях как зад мен много бързо идва ТИР. Отсреща- колона от автомобили. Веднага свих и спях на банкета.ТИР-а "отлетя" а двамата униформени не смееха да се обърнат!Забелязал съм,че поне половината от катастрофите са причинени от тираджии,защото МВР нито ги спира нито някога за нещо ги проверява! Недосегаеми са!

12

Анонимен

преди 6 месеца

Поздрав за тези които карат в аварийната лента за да минат по-бързо! Дано роднините им са спрели там и да чакат спешна помощ!

fallback