Снимка: БГНЕС
fallback

В община Ловеч утре, 14 ноември, е обявен за Ден на траур в знак на съпричастност към трагичната смърт и в памет на загиналия в катастрофа футболен треньор Ферарио Спасов. Това става ясно от заповед на кмета на Община Ловеч Страцимир Петков, съобщават от местната администрация.

Националният и общинският флаг на всички общински сгради и обществени места ще бъдат свалени наполовина. Заповедта отменя провеждането на всички публични мероприятия и забранява провеждането на тържества и радостни ритуали в траурния ден.

Ферарио Спасов загина на 11 ноември вечерта в катастрофа край Велико Търново на път към родния град Ловеч. Днес по разпореждане на изпълняващия функциите главен прокурор Борислав Сарафов, делото срещу шофьора, причинил катастрофата, беше иззето от прокуратурата във Велико Търново и изпратено за разследване от прокуратурата в Ловеч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

гражданка

преди 6 месеца

Дано Ловешката прокуратура, която поема делото да му разкаже на момчето "Кон боб яде ли"...Силно се надявам, дано да е добър ход на Главния пр-р.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Мислех че във Велико Търново би трябвало да имат по-читава прокуратура, все пак някога са били столица на България. А сега там работят безсрамници.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Вместо ден на траур, да организират един ден за разходка до Лясковец и там да решат какво ще правят около дома и в маалата на извършителя. Може и да го посетят, за да си поприказват и да го посъветват занапред да не постъпва така. Какви методи на убеждение и превъзпитаване ще изберат, те да си решат.

fallback