Снимка: Президентство на България
fallback

Заупокойна панихида беше отслужена по повод Архангелова задушница във Военния мавзолей – костница на Централните софийски гробища.

На тази задушница се отдава почит към паметта на офицерите и войниците, загинали за България, и на всички паднали в редовете на Българската армия.

На церемонията присъстваха президентът Румен Радев, министърът на отбраната Тодор Тагарев и началникът на отбраната адм. Емил Ефтимов. Панихидата беше отслужена от Белоградчишкия епископ Поликарп.

Венци в памет на загиналите воини във войните, в операции по поддържане на мира и при изпълнение на воинския дълг в мирно време бяха поднесени от името на президента, министър-председателя, вицепремиера Мария Габриел, Народното събрание, Българският Червен кръст и други организации.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Оберщурмбанфюрер

преди 6 месеца

А заря проверка спретнаха ли, щото ако не са, е голема излагация. Тоа пРезидентин е голем кудош, също като ония ошашавени тролеи които гласуваха за Него. И е така, защото от практиката знаем, че докато има овце, ще има и вълци.

23

Анонимен

преди 6 месеца

Кощунство към паметта на БЪЛГАРИТЕ,загинали във войните за да опазят РОДИНАТА ни,е демагогски да се дупят предатели,които унищожават народа и държавата ни!!!

22

Георги Илиев Митев

преди 6 месеца

Двете фуражки са некрофили .

fallback