Снимка: БГНЕС
fallback

"Моята информация от косвени източници е, че "Лукойл" се готви да продаде Нефтохим, защото в тази обстановка те изпитват трудности. Те не могат да реализират милиарди печалби като досега", заяви в ефира на bTV д-р енергийният експерт Иван Хиновски.

Според него в темата за рафинерията в Бургас не се чува информацията от НАП - плаща ли данъци "Лукойл" и работи ли на печалба.

Ако е бърза промяна, това не е възможно. Това предприятие трябва да настрои инсталациите си. Това не е като да смениш един хляб с друг или една бира с друга. Ще мине поне един месец, в който "Лукойл" няма да произвежда, обясни възможно ли е дерогацията да се прекрати за седем дни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 6 месеца

Некадърник!

30

инж.Тотев

преди 6 месеца

Приятели, преди да чуем бисерите, които ръсят "енергийните експерти и светила" Хиновски, Делян Пелета- Добрев и членовете на парламентарната комисия, която тази пародия ръководи, Теменужка Петкова, енергийните министри на Радев и днескашния, да ги попитаме влизали ли са в ТЕЦ, АЕЦ, газели ли са поне веднъж калта в Мини "Марица Изток"?! От 1986г съм в Енергетиката и до ден днешен само за Станимир Стойнев се сещам, в ТЕЦ МИ2! И той, горкият, се опита да каже нещо "умно" и стана за смях и резил!

29

смешник

преди 6 месеца

До Истината!!! Кой ти каза, че е единствената? А, вярно, другите ги затвориха, затова няма как да ги сравняваш с Нефтохим... Хем не четете, хем се правите на грамотни, но несполучливо!

fallback