Снимка: БГНЕС
fallback

"Български пощи" преустановяват приемането на всички видове пратки за Палестина, съобщиха от националния пощенски доставчик.

По информация на пощенския оператор в Палестина пощенските услуги в държавата са преустановени, уточняват от дружеството.

На 12 октомври от "Български пощи" съобщиха, че продължават да приемат пратки за Израел, но се очакват големи закъснения в доставките.

Предвид военните действия има затруднения при транспортирането, поради което се очакват големи закъснения в доставките, предупредиха тогава от дружеството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 6 месеца

Ако не е Български пощи да конкурират бизнесандрешковците, цените им ще се увеличат. Просттите хорица не го знаят. Конкуренцията е между държавните компании и частния картел.

6

Анонимен

преди 6 месеца

До 3,Не могат да ги доставят за това. Блокиран е анклава и в руини. При всяка война го отнасят обикновенните нормално хорица. Така е било и така ще бъде.

5

Анонимен

преди 6 месеца

Аз преминах през цяла Средна Азия и ще ви кажа, че мусюлманите са изключително добри, миролюбиви и гостоприемни хора. Винаги имат стая за гости и на улицата няма начин да останеш. НО! Имат ценностна система. На мен ми падна парче лепьошка и го подритнах под една кола. Малиййййй! Оня изпадна в бяс. Как риташ хляб! Така, че там трябва да се съобразяваш. Никой да не се сърди.

fallback