Кадър: Нова тв
fallback

Вандали надраскаха със спрей автомобили на доброволци от Украинския дом във Варна. По колите е имало надписи „Вън” и „Путин”.

Потърпевшите са шокирани от случилото се. „Не знам кой може да постъпи по подобен начин. Преди няколко месеца ни бяха залепили руското знаме на сградата. Заплашвали са ни и със смс-и. Стигало се и до обири на апартаменти. Притесняваме се от нови нападения”, заяви пред Нова тв Евгения Волкова, председател на дома.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

140

Една българка

преди 6 месеца

"Доброволци" - украински - Принципно оксиморон, но в случая - Да, доброволно си дойдоха тук, доброволно им се осигуряват условия за приличен живот, въобще - "доброволци"!!!!!

139

ПРОСТОТИЯТА УБИВА!

преди 6 месеца

До Българин - "Крайно време е русофилството да се добави в наказателния кодекс и да се преследва от закона." - Не крайно време, а връщане назад в средновековието. Съвременните закони преследват за навреждащи на обществто ДЕЙСТВИЯ, а не за вярвания и разбирания. За вярвания и разбирания е преследвала инквизицията. Това може да се очаква само от диктатура. Простащината, незрелостта, неизбежно водят до диктатура, защото просттакът не може да разбере друга гледна точка (И своята не разбира а повтря)

138

Анонимен

преди 6 месеца

Ами такива са настроенията явно!

fallback