Снимка БГНЕС, архив
fallback

Депутатът Цончо Ганев от "Възраждане" излъчва онлайн на живо от срещата на енергетиците и миньорите с властта, предаде репортер на БГНЕС.

“Ако някой ви е казал, че ще изпълни неща, които противоречат на регламента, значи ви лъже”. Това заяви премиерът акад. Николай Денков на срещата с миньорите и енергетиците, предаде репортер на БГНЕС.

Протестиращите от своя страна искат да се запише точка в споразумението помежду им, което се подготвя в момента, в което е записано, че ако някое от поетите ангажименти не бъде изпълнено, правителството ще подаде оставка.

Денков коментира, че няма нужда това да се упоменава в документа. “Ако някоя от точките от документа, с изключение на поетите такива към ЕС, не бъдат изпълнени, аз ще си подам оставката”, подчерта Денков.

Oще по темата

“Днес да разпишем документа, утре да го гласуваме в парламента като решение. Тук каквото искате, точките се случват, какво ще спечелите, ако днес въпросът не се реши”, това заяви и Делян Пеевски от ДПС, след което поиска 30 минути почивка, в които въпросът да се реши.

Документът се състои от осем точки
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

114

Хах

преди 7 месеца

Чакай бе молец, нали ужким имаше ротация в тая сглобка, каква оставка? Бъди мъж, бъди твърд, макар и да си доста хилав по натура!

113

Анонимен

преди 7 месеца

е недей бре бъди корав, тъкмо сглобката почна да ми се нрави

112

Анонимен

преди 7 месеца

Пак опитват да разделят и владеят хората. Ако се вържат, на всички ще им дойде реда, но тогава тия, които са прекарани сега няма да подкрепят тия, които сега мислят че са се уредили. Трабва да сте обединени бе хора, разберете го!

fallback