fallback

Независимост - доста сложна дума, в днешния ден по-важно е да си зададем въпроса дали сме независими, кой постигна тази независимост, какво написаха с кръв и обединение. Тези са важните неща, а не да си честитим един празник, който дори не познаваме, заяви пред Bulgaria ON AIR боксьорът Тервел Пулев.

Той заяви категоричната си позиция, че в съвременна България робуваме на чужди интереси, слугуваме на определен режим.

"Когато падне една власт, сваляме паметници, играем по нейната свирка. Историята не може да слугува толкова много на политиката, тя е силна черта на нашия народ и държава. Трябва да държим на нея, не можем през 40-50 г. да я променяме. Ние самите трябва да се стремим към независимост", призова Пулев и допълни, че е важен личният пример, който се дава, особено на подрастващите.

Пулев призова да не вадим националното знаме само по празниците и да се замислим за поводите за гордост, които имаме през цялата година, защото "цяла България лежи върху история".

"Българите сме разделени на две - едните са много обърнати към Запада, другите - към Изтока и им се прекланят. Категорично аз и Кубрат, нашето семейство, сме обърнати само към България", заяви Тервел Пулев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

ПЕНКО

преди 7 месеца

НОО , МОЖЕХМЕ ДА СМЕ И ПРОТЕКТОРАТ - ТОЧНО КАТО АВСТРАЛИЯ ; КАНАДА ; НОВА ЗЕЛАНДИЯ ; ШОТЛАНДИЯ И ЕДНАТА ИРЛАНДИЯ ---И ДА СИ НЯМАМЕ ПРЕЗИДЕНТ - А ГУБЕРНАТОР ИЛИ САЙБИЯ !!!! СЕГА СИ ИМАМЕ САМО ЦРУ -ЦИОНИСТИ ?!?!?!?!?!?

42

СТРАНДЖАТА

преди 7 месеца

Тервел Пулев цял живот е тренирал АНГЛИЙСКИ бокс, живее в САЩ, използва английска екипировка, мениджърът му е американец Знае 300 думи на български език и седнал да говори за патриотизъм.

41

Анонимен

преди 7 месеца

ТЕРВЕЛ ПУЛЕВ Е УМЕН КОЛКОТО БОЙКО БОРИСОВ.

fallback