Снимка: архив, БГНЕС
fallback

В памет на журналиста Милен Цветков негови колеги и близки ще открият чешма. Тя е поставена близо до мястото, на което той загуби живота си през 2020 г.

Изграждането на чешмата е изцяло със средства от дарители, а идеята е на журналиста Георги Тошев, съобщи bTV.

Милен Цветков загина през 2020 година. Той чакаше в колата си на червен светофар, когато в него се вряза джип, управляван от дрогиран млад шофьор.

Причинилият катастрофата Кристиян Николов получи ефективна присъда от 9 г. В мотивите на съда пише, че е извършил престъплението „при проявление на евентуален умисъл като разновидност на умишлената вина“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Справедливост

преди 7 месеца

Най-добре не чешма, ами да ликвиодират наркоманчето дето го уби,

16

Анонимен

преди 7 месеца

Никой няма да го помни освен приближени да го оплакват. Поменът не се яде пие и ***, които са основните занимания, просто помнете само по себе си нищо не казва, празна информация лишена от съдържание. Ще запомним че дори и добър да е шофьорът, някой некадърен може да го убие. И никой няма да запомни важната информация която е: не раждай някой на този свят който може да загине или по-лошо да бъде инвалид или да причини същото на някой друг защото си директно отговорен, създал жертва или насилник

15

Анонимен

преди 7 месеца

На Иван Вазов и на Васил Левски чешма няма, на Милен Цветков ще има. Простотията на народа.

fallback