17

Справедливост

преди 8 месеца

Най-добре не чешма, ами да ликвиодират наркоманчето дето го уби,

16

Анонимен

преди 8 месеца

Никой няма да го помни освен приближени да го оплакват. Поменът не се яде пие и ***, които са основните занимания, просто помнете само по себе си нищо не казва, празна информация лишена от съдържание. Ще запомним че дори и добър да е шофьорът, някой некадърен може да го убие. И никой няма да запомни важната информация която е: не раждай някой на този свят който може да загине или по-лошо да бъде инвалид или да причини същото на някой друг защото си директно отговорен, създал жертва или насилник

15

Анонимен

преди 8 месеца

На Иван Вазов и на Васил Левски чешма няма, на Милен Цветков ще има. Простотията на народа.

14

Анонимен

преди 8 месеца

До 12 бил е мюсли за това.

13

Трява не чешма, а

преди 8 месеца

тоалетна да направят за него. И той беше богоугоден до последно. Милен Цветков имаше също толкова вина за отглеждането на безхаберника, който му тури край на живота, колкото и родителите му. Малцина са полезните за обществото журналисти и те на са в сутрешния блок... не са дори в телевизията.

12

Анонимен

преди 8 месеца

Харесвах го Милен Цветков, но изграждането на чешма в памет на някого е турски обичай /вероятно мюсюлмански, не точно турски/. Нали вече има улица на негово име.

11

Анонимен

преди 8 месеца

Милен казваше истината и наричаше нещата с истинските им имена, затова стана неудобен . Даже по време на пика на Ковид епидемията, когато всеки без маска беше санкциониран, каза: Маските са за да мълчите, не за да ви защитават. Това изглежда преля чашата и ето какво му се "случи" за назидание...

10

Мери

преди 8 месеца

Поредна БГ простотия.Какво толкова е допринесъл за хората и като цяло за БГ та ще му посвещават такова възпоменание. Един обикновен лаладжия- журналист.Тъпо е.

9

По нареждане на

преди 8 месеца

Тиквуний бяха убити много неудобни за шайката ГЕРБ, но Бг-полицията никога не разкри убийци от мафиотските среди на Тиквата, така както не иска да разследва и "окауши" трафиканският клан на мигранти "Алгафари" който е една от пречките за Шенген !

8

До 5

преди 8 месеца

Коментарите не са от злобни хпра, а от ПROСТИ, има разлика, защото злобар може да бъде и интелигентен човек, но простакът - НЕ !

7

Анонимен

преди 8 месеца

Много говореше Миленчо.ГЕРБ му запушиха устата завинаги. Останаха само мисирките. Верни на Вожда.

6

Анонимен

преди 8 месеца

Убиха го по поръчка на Борисов. Предаванията му бяха доста неудобни за крадците от ГЕРБ. Постоянно ги изобличаваше.

5

до 4

преди 8 месеца

Милен почина в болница Токуда

4

Анонимен

преди 8 месеца

На това място го блъснаха, а иначе е починал на път за болницата.

3

Анонимен

преди 8 месеца

Моя близка работеше за него по времето когато се подвизаваше след нова в по-неизвестните кабеларки. Напусна и имаше да и дава 600 лева за невзети отпуски - доста пари за майка с дете по онова време. Е не и ги даде. Та въпроса е на коя банкова сметка да преведа пари за чешмата. Всяка монета има по 2 страни.

2

Анонимен

преди 8 месеца

Това вече е гавра.

1

Анонимен

преди 8 месеца

Тошев само приятелски отношения ли е имал с починалия или и нещо повече?