Снимка: БГНЕС
fallback

Съболезнования, съжалявам, не съм искал, разкайвам се. Като се върна назад, това беше жив кошмар. Не видях никой преди сблъсъка, всичко изневиделица се случи.

Oще по темата
Това казва за bTV Адриан Антонов, който блъсна и уби на кръстовище в София Ани и Явор. Той бе предпочел да остане зад кадър, без да си показва лицето.

Според адвоката на Адриан - Димитър Марковски, момчето е на свобода от 4 юли, тогава изтече максималният срок на задържането му. По думите му влияние има това, че загиналите са били с алкохол в кръвта.

Мястото на катастрофата е град, не е писта, а той е карал с над 100 км/ч, казват неодобряващи пускането на свобода на Адриан. На 1 септември ще има нов национален протест пред парламента на родители на загинали в катастрофи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

85

BhBp.bg

преди 8 месеца

Няма как да бъда кратък в случая. Кой ни защитава, кой ни предпазва от такива хора, които без да искат, без да разберат, но ни убиват. Такива хора са за изолация или в затвор, или в психиатрично заведение. Такива хора не трябва да управляват МПС, защото не виждат, не знаят какви злини причиняват. Иначе нищо лично. Някои ще кажат - така им било писано. АмиТогаваДаОставимВсичкоВРъцетеНа БожиетоПравосъдие.ЗаКаквоСаТезиСъдилища, тезиСъдници,ОсвенДаЯдатБлажно,ДаМезятИДа сиПочесватЕдинНаДругГърбовете

84

BhBp.bg

преди 8 месеца

Не виждам морал, не виждам справедлива логика един убиец, дори по невнимание, дори без да иска да си се разхожда на свобода безнаказано, оставен уж на неговите нерзания. Не видял бил, не разбрал бил, не искал бил...Но въпреки това убил двама човека, убил и техните деца и внуци и правнуци...Убиецът е прекъснал една клонка на живота и неговите цветове никога няма да дадат плод. Ясно е кой ще въздаде правосъдие в случая, щом BG Темида се почесва.

83

BhBp.bg

преди 8 месеца

За да намериш тази статия, напиши в търсачката Адриан убиец Явор. Ако напишеш само Адриан - щу ти излязат само резултати за Адриано Челентано. Ако напишеш Адриан убиец - излизат няколко убиеца с това име. Виж - Адриан, убиец, Явор е съвсем друго - точно в целта, точно, както неговата машина прегази двама млади. И не машината е виновна, че газта и е надута до 100 км в час в градски условия. Убиецът и убития са нещо като наредена двойка. В случая - тройка - Адриан - Явор - Ани.

fallback