Снимка БГНЕС, архив
fallback

Скандал в "Пирогов" се е разиграл със съветника на министъра на отбраната Тодор Тагарев - Мустафа Емин. За това алармира в социалните мрежи Неда Диманова, която работи в болницата. Нейния разказ споделиха и от лечебното заведение в социалната мрежа Facebook.

Мъжът вдигнал скандал и поискал чуждо дете да бъде изведено от шокова зала, за да вкарат неговото, пише "24 часа".

Мустафа Емин е демократ от Родопите, учредител на местната организация в Рибново и член на Националния съвет на "Да, България!".

Случката за отношението на съветника на Тагарев разказва работеща в здравното заведение, като публикацията и е споделена от фейсбук страницата на "Пирогов":

"Нощес в "Пирогов" дойде Емин Мустафа с детето си. Държа се арогантно и скандално, като първоначално искаше да извадят от детска шокова зала дете в шок, за да влезе неговото, което беше с една малка раничка, заплаши с министъра на здравеопазването, като не се съобрази, че той е работил в "Пирогов" и можем да проверим.

Накрая, след всичко отново вдигна скандал и същите заплахи с министъра, за да получи документите, които преди това му бяха дадени от залата. Попитах господаря от Рибново, така ли си представя упражняването на властта, която му е дадена от нас народа и не се ли представя твърде неприемливо за поста, който твърдеше, че заема. Та това е!", пише Диманова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

198

Соца

преди 8 месеца

Не е само в Пирогов,ето това са *** с парите.Ето Спешна помощ стачкуват хората искат достойни заплати а политиците и медиите скачат срещу тях.Важни са техните деца,ами ако беше в провинцията някъде където съсипахте болниците кой ще заплашва бе ***?И линейка няма да дойде пък вие си имайте милионите да видя на кой ще ги дадете?Българино-стига се жалвайте и плюете а скочете да защитите Спешна помощ защото никой от вас не е Богопомазан!Опичайте си акъла.

197

Анонимен

преди 8 месеца

До 214 По принцип е така. Да се отрича напълно очевидното негативно влияние за България от страна на Турция, както и тяхното мнение за нас е признак на пълно невежество. Не го приемай лично само

196

Васил

преди 8 месеца

Христо Иванов все такива ги е събрал.

fallback