Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

Общ преглед

Загражденияга около Паметника на Съветската армия вече са поставени.

"Вчера, благодарение на усилията на полицията, нямаше инциденти. Но днес същата тази полиция ни информира, че по заповед на обласния управител ще започне заграждане на паметника и махане на палатковия лагер", заяви във видео, публикувано във Facebook Мая Манолова.

Кордон от полицаи е заградил оградата около монумента. По думите на лидера на "Левицата" издигането на оградата е започнало без заповед, за да се забави внасянето на обжалване от страна на партията й.

"Спрете се, ще направите гражданска война", заяви Манолова в живо включване във Facebook.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

522

Анонимен

преди 8 месеца

До Бонго Бонго:Ти няма да изкараш този изпит както и всички укри.А от ПеПето И ДеБето+тpoловете им абсурд да го изкарат.Кирчо първи ще си замине хаха.

521

Бонго Бонго

преди 8 месеца

Всички руснаци на изпит по български език.Който не говори български да се връща в Русия . Тука нямат работа.АЙДЕЕЕЕ чупкаа

520

Анонимен

преди 8 месеца

Да позволиш безчинства и своеволия това е оризнак на слабо уоравление ,слаба държавност .Каква е тази Мая Манолова та си позволява да си прави палатки където си пойска и когато и скимне ,до кога ще я търоим тази *** да и разиграва далаверките .Защо още не е арестувана и обвинена за подстрекаване и организиране на размирици ,преди 4 год.започна съсипването на дъжавата ужким от ей такива платени *** .Мая Манолова отдавна трябваше фа е в сливенския затвор при Иванчева

fallback