Снимка БГНЕС, архив
fallback

"Учудвам се защо толкова време, след като беше съставен кабинета, не е направено предложение за смяната, ако не са могли да работят в екип". Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова по повод смяната на главния секретар на МВР.

Тя присъства на тържествената заря-проверка по повод 146 години Шипченска епопея в Габрово.

Oще по темата

"Очаквах повече от пресконференцията на МС, за съжаление, очакванията ми не се оправдаха", посочи още тя пред Нова тв.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Ангелина

преди 8 месеца

Назначеният за главен секретар на МВР от Иван Демерджиев е грешка ,като кадрови избор. Иван Демерджиев е умен човек и ако от него е зависело това назначение ,не би го направил. В момента министър на вътрешните работи е Калин Стоянов и той е този ,който ще определи екипа от ръководни кадри ,с които ще работи. Друг е въпросът ,че не е правилно в институциите ,особено МВР да се променя непрекъснато ръководния състав ,защото това позволява дори на редови служители на МВР да са част от ОПГ .

11

Този е Престъпник

преди 8 месеца

...и *** и ,ако бяхме Държава трябваше за дълго да лежи в затвора.Само на мене ми причини грабеж на бизнеса и прикри убийство на родител,смачка разследване на негов подчинен, дадего на друг ,слепоглухням. Същият като Узунов.Килър на всяка власт, от Муравей, Царя,Мутрата.Да гори в Ада.Румене ,нищо не разбираш от хора или разбираш, но летиш в облаците

10

Анонимен

преди 8 месеца

Защото го държат да си измият ръцете с него който и да е

fallback