Снимка БГНЕС
fallback

Директори на областни дирекции на МВР са извикани на среща с вътрешния министър Калин Стоянов и са били помолени да напуснат, предаде Нова тв.

Става въпрос за около 15 директори, които са били извикани в сградата на ул. „6-ти септември” тази сутрин. Било им е предложено да освободят постовете си. На тези, които искали да останат в системата, им било предложено да бъдат преназначени на 3-4 степени по-ниско ниво в системата на МВР. Другият вариант бил да напуснат по собствено желание.

Oще по темата

От вътрешното ведомство потвърдиха, че на областни директори е било предложено да освободят постовете си. Решението за това било на базата на анализ на работата им до момента и било с цел успешното изпълнение приоритетите на МВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Ангелина

преди 10 месеца

До Анонимен под номер 33- 26019На целият състав на МВР и не само ,които са се превърнали не само в посочените от теб дирекции ,но навсякъде ,като част от ОПГ. Същите в по- голямата си част са обвързани с крими контигента и политико- икономическите кръгове, което всъщност е едно и също. Срещу мен в гр. Монтана шеста година се извършва престъпно публично зверство ,с организиран всекидневен ,режисиран и дирижиран тормоз и репресии , най- агресивната форма на насилие с участието и на МВР Монтана.

44

Анонимен

преди 10 месеца

Браво! Преди много години трябваше да се започне, но и сега е нещо......Голям рев се очаква от корумпираните, пазещи престъпниците. Сега ще има едно политизиране и вой, а истината е, че свършва хубавото време, на тези, които уж да ни пазят, трябва ние да се пазим от тях, защото играят с престъпниците. Сигурно има и някой порядъчен, но такива не оцеляваха. Адмирации за тази покана за оставки към корумпираните, окопали се и оплетени в далавери шефове.

43

Анонимен

преди 10 месеца

За това е одобрен от посолствота - да направим избори с наше мвр, както казаха - пп

fallback