45

Ангелина

преди 10 месеца

До Анонимен под номер 33- 26019На целият състав на МВР и не само ,които са се превърнали не само в посочените от теб дирекции ,но навсякъде ,като част от ОПГ. Същите в по- голямата си част са обвързани с крими контигента и политико- икономическите кръгове, което всъщност е едно и също. Срещу мен в гр. Монтана шеста година се извършва престъпно публично зверство ,с организиран всекидневен ,режисиран и дирижиран тормоз и репресии , най- агресивната форма на насилие с участието и на МВР Монтана.

44

Анонимен

преди 10 месеца

Браво! Преди много години трябваше да се започне, но и сега е нещо......Голям рев се очаква от корумпираните, пазещи престъпниците. Сега ще има едно политизиране и вой, а истината е, че свършва хубавото време, на тези, които уж да ни пазят, трябва ние да се пазим от тях, защото играят с престъпниците. Сигурно има и някой порядъчен, но такива не оцеляваха. Адмирации за тази покана за оставки към корумпираните, окопали се и оплетени в далавери шефове.

43

Анонимен

преди 10 месеца

За това е одобрен от посолствота - да направим избори с наше мвр, както казаха - пп

42

Ангелина

преди 10 месеца

На МВР и останалите институции особено в малките градове и не само им е необходима "пълна промяна" ,защото са в престъпна симбиоза помежду си и с политико- икономическите кръгове и обслужват не обществени ,а лични интереси. Това важи не само за ръководния състав ,но за всички останали.Необходим е ръководен състав с нов начин на мислене и визия и най- вече морални професионалисти, каквито в момента липсват в малките градове ,иначе нямаше да се допуска служителите да са част от ОПГ.

41

Анонимен

преди 10 месеца

Всички назначени от Рашков и Демерджиев трябва да си ходят

40

Коментар

преди 10 месеца

Трябва тотолна ликвидация..закриване и уволнение до последното копито на тоз башибозук МВР а не само симулация на дейност и на негово място да се направи истинска полиция както е в нормалните държави!

39

Анонимен

преди 10 месеца

Всички които са на заплата и пенсия в МВР и МО вън!!!

38

Видов ден идва...

преди 10 месеца

Тарикатът от Долни Дъбник, Плевенско сега да го преназначи Деса Травестита в охранителната си фирма за "директор" на мутрите й, на които години тоя бе чадър за безнаказаност!

37

Анонимен

преди 10 месеца

И на само те и в МВР и в МО има толкова служители на заплата и пенсия едновременно вече 9-та год.всички тези незабавно трябва да се изчистят заедно с цивилните някои над 65г.но на заплата и пенсия!Стига вече няма незаменими вън от системата,заради тях има тапи ...

36

Анонимен

преди 10 месеца

Ами те си го казаха новите управляващи още преди 2 месеца, че това ще се случи... нали трябва да се овладее МВР преди местния вот, иначе много грозни резултати ще излязат. Страх ги е явно.

35

Анонимен

преди 10 месеца

Идат избори...

34

гражданин

преди 10 месеца

Асен Василев: Всичките ни министри знаят, че законно - незаконно, ще трябва да махнат всички директори на дирекции и агенции. Така ще отбием донякъде, че сме зависими от ГЕРБ. И поне местните избори ще са с нашо МВР.... от онзи записизборите ще са с "наше" МВР, точките се изпълняват стриктно

33

Гената

преди 10 месеца

15 са малко!

32

Някой

преди 10 месеца

Точно както в записитеплана се изпълнява!

31

Анонимен

преди 10 месеца

Нека се направи пълна ревизия на директорите на Видин, Враца, Монтана, Плевен и Ловеч! Северозападналият регион на България е като държава в държавата. Пълно беззаконие и анархия.

30

НЯКОЙ

преди 10 месеца

Министъра бил оценил работата на директорите по резултати и чака някои да му повярва.Сменят ги щото идват избори и ще се раздават пари. Не само тези сменяват, ще сменят и останалите ще видите., а след изборите ще сменят и министъра.

29

Анонимен

преди 10 месеца

Ама как ще им поиска "главите" като те нямат такива? Имат само коленца и лакти...

28

Анонимен

преди 10 месеца

Е, тоя не си играе на дребно. Цели 15 директори. А дали и един ще отлети? Просто си говорим. И какво ако някой го отстранят? На негово място ще доди същата масурка. Тези работи не стават без дебели връзки.

27

Тт

преди 10 месеца

Браво на Стела за заглавието! Ето това е истински журналист! Следващият път още по- махленски израз, ако може!

26

Анонимен

преди 10 месеца

Махат военните пенсионери от Възраждане на заплата в МВР. Правилно. Не може в изпълнителната власт да има нацисти, които да ни заселват в концлагери. И защо пенсионерите не отстъпят на младите?