fallback

Полицията се самосезира след видеото, в което Динко от Ямбол блъска, удря шамар и плюе просяк в инвалидна количка, който лъже, че няма крака.

Бизнесменът от Ямбол, известен и като Ловеца на мигранти, е бил задържан от полицията в Несебър.

В клипчето Динко се хвали как раздава правосъдие, събаря просяка на земята, къса дрехата му и го изважда от количката, за да покаже, че просякът лъже, че е сакат.

Oще по темата
Във връзка с видеоклип, публикуван в социалните мрежи и различни медии, касаещ агресивно отношение към мъж, представящ се за инвалид и просещ на входа на хипермаркет в с. Равда, служители от Ру Несебър са се самосезирали и са образували досъдебно производство за хулигански действия, по които за срок от едно денонощие е задържан извършителя на противоправната проява - 36-годишен мъж от Ямбол.

Същият е дал обяснения за действията си. Към момента продължава работата по установяване на просещия мъж, свидетели на хулиганските действия, както и самоличността на снималото клипа лице. По случая е сезирана и Районна прокуратура - Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

397

Анонимен

преди 9 месеца

В България фалшивите инвалиди са повече от истинските. Даже и истинските инвалиди не са съвсем инвалиди. Познавам един истински инвалид, който си мислех че му е забранен тежкия физически труд, докато не го видях да копае с кирката и да вдига тежки греди. Оттогава не съжалявам хората, само защото имат документ за инвалидност.

396

аож

преди 9 месеца

А измамникът просяк задържан ли е, а? Или полицаите него го закрилят?

395

НОМЕР2

преди 9 месеца

ТАКИВА КАТО ДИНКО, ТРЯБВА ДА СЕ ИЗОЛИРАТ В РЕЗЕРВАТИ/ЛАГЕРИ/!! НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОПУСКАТ ДО ОБЩЕСТВОТО! А И СЪУЧАСТНИЦИТЕ МУ, ТЕЗИ КОИТО ГО ЗАЩИТАВАТ, СЪЩО!ИЛИ ПЪК ДА СЕ РАЗРЕШИ СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ ЗА ***!

fallback