Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Моника Маринова първа сигнализира за случая в Стара Загора, при който 18-годишната Дебора е нарязана с макетно ножче от охранител на дискотека.

Близката до семейството на пострадалото момиче получи и заплахи за живота си.

"Вчера видях море от хора. Много плакахме, защото имахме нужда да знаем, че не сме сами. Борбата е много трудно и осъзнаваме, че тепърва ще става по-трудна", сподели жената.

По думите ѝ лицето, което я е заплашвало, вече е пуснато на свобода. Моника сподели, че я е страх и не излиза от вкъщи сама.

Според нея институциите нямало да ускорят своята работа, ако не са били сигнализирани медиите. Тя призова да не се съди за един мъж по външния му вид и да не се заклеймяват мъжете с татуировки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

до 42 коалицията

преди 10 месеца

Има и още един популярен вариант и моето мнение клони към него - случила ли се е въобще случката?!

47

Анонимен

преди 10 месеца

Нужно е психологическо лечение на жените, които харесват лошите момчета, мутрите, биячите, престъпниците, богаташите. В училище жените да се учи за опасността от лошите момчета. Да се наказват за неморални връзки, проституция, разврат, интернет разврат на жените още от училищната скамейка. Да се наказват ученичките за неморални връзки в обществото.

46

Анонимен

преди 10 месеца

Лошите момчета ги забавляват по-добре добрите момичета. Те няма да се откажат да бъдат забавлявани в периода от 10-15-20 години на половия живот, преди бръчките, стриите и целулита. Един провален живот, без алкохол, дрога, дискотеки, мутри, побоища, ще им се отрази много по-зле на жените, отколкото няколко шева.

fallback