Снимка БГНЕС
fallback

Сириец прободе смъртоносно свой сънародник след конфликт в бежанския лагер в Харманли. Причината за него са постове в онлайн чат. След фаталния инцидент местни хора искат допълнителни мерки за сигурността в града.

По думите на председателя на Държавната агенция за бежанците Мариана Тошева проверки в лагерите се правят постоянно. Полицаите обаче не проверявали багажа на бежанците – това се случвало единствено на влизане в центровете, предава Нова тв.

Oще по темата

Жертвата е влизала в лагера в Харманли, за да се вижда с 12-годишната си сестра. 21-годишният мъж имал съпруга и дете на годинка, които се намират в Турция и предстояло да бъдат приютени у нас, посочи Мария Христова, юрисконсулт на Агенцията за бежанците.

Ще бъде спряна процедурата по издаване на статут на бежанец за 35-годишния мъж, сочен за извършител.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Гадна сура

преди 9 месеца

Някой е искал да боде млада мръвка и накрая са го боднали него.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Причината за убийството постове в онлайн чат в кой то участвали един от двамата или двамата със своите позивни за включване в чата и са им известни сякаш те си чатили м/у тях и знаели кой кой е щом единия научил какво е писал другия по негов адрес или чрез трето лице е разбрал,което му подшушнало какво е чул от други или прочел,що в случаите за да пишат постове всеки си имал регистрация от организатора на сайта за различаване и самостоятелност,а може да са чатили на сайта на изкуствения интелект

9

Ханс

преди 9 месеца

Извършителят да се назначи на щат в служба Миграция и да продължава в същия дух...

fallback