Снимка: БГНЕС
fallback

Депутатите ще гласуват проект на декларация в подкрепа на членство на Украйна в НАТО. Вносители са Бойко Борисов, Десислава Атанасова, Мустафа Карадайъ, Делян Пеевски, Атанас Атанасов, Христо Иванов, Тошко Йорданов, Павела Митова и Екатерина Захариева.

Предстои Народното събрание да обсъди предложението на ПГ на БСП за България по искането за възбуждане на наказателно преследване срещу Бойко Борисов.

Също депутатите ще подложат на второ гласуване промените в Закона за защита от домашното насилие, както и промените в Закона за чужденците в България.

На заседание на правната комисия се очаква да бъде обсъдено предложението за провеждане на национален референдум за запазване на българския лев като единствена официална валута у нас до 2043 година.

Предложението за допитването беше внесено от граждански инициативен комитет на 7 април, а Народното събрание трябва да вземе решение за провеждането на референдум до 7 юли, когато изтича тримесечния законов срок.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

zzzzzz

преди 11 месеца

Това само показва колко е дълбока политическата криза в България. При толкова нерешени проблеми в страната, тези хран.тутници ще гласуват декл. в подкрепа на Украйна! Да покажат колко са загрижени за чужд народ! А за българския пенсионер, за българските майки и т.н., кога ще се погрижите? Леш.ояди гадни!

33

СПРЕТЕ ВОЙНАТА Г/ДА

преди 11 месеца

Така се влиза във войната, освен ако Тръмп не спечели президентските избори в САЩ и не я спре!!! ЕС е в ступор ни назад - огромни репутационни щети, ни напред - ми то Германия вече е в рецесия... А ние българите - "барабар Петко с мъжете" или по скоро с DжеNдъRиte. Светът става заложник на една партия от САЩ - демократическата и на нейния изпълнителен механизъм - НАТО. ЕС ще затъва все повече, а ако гръмне АЕЦ или бомбата САЩ са далеч, руснаците имат Сибир, а Европа и най-вече ние ще пострадаме!

32

Анонимен

преди 11 месеца

Дали са обещания и сега ще гласуват за да не им врътнат кранчето. Както по времето на втората световна. Управляващите са за ЕС (СС), а народа против. Ние сме на всеки километър 2

fallback