34

zzzzzz

преди 1 година

Това само показва колко е дълбока политическата криза в България. При толкова нерешени проблеми в страната, тези хран.тутници ще гласуват декл. в подкрепа на Украйна! Да покажат колко са загрижени за чужд народ! А за българския пенсионер, за българските майки и т.н., кога ще се погрижите? Леш.ояди гадни!

33

СПРЕТЕ ВОЙНАТА Г/ДА

преди 1 година

Така се влиза във войната, освен ако Тръмп не спечели президентските избори в САЩ и не я спре!!! ЕС е в ступор ни назад - огромни репутационни щети, ни напред - ми то Германия вече е в рецесия... А ние българите - "барабар Петко с мъжете" или по скоро с DжеNдъRиte. Светът става заложник на една партия от САЩ - демократическата и на нейния изпълнителен механизъм - НАТО. ЕС ще затъва все повече, а ако гръмне АЕЦ или бомбата САЩ са далеч, руснаците имат Сибир, а Европа и най-вече ние ще пострадаме!

32

Анонимен

преди 1 година

Дали са обещания и сега ще гласуват за да не им врътнат кранчето. Както по времето на втората световна. Управляващите са за ЕС (СС), а народа против. Ние сме на всеки километър 2

31

Анонимен

преди 1 година

За тези с меките китки явно Украйна е по-важна от България.

30

Някой

преди 1 година

Зеленски с исканията му ми идва като тези във фейсбук с темите за самоопределянето. Ами писах, че се самоопределям като кралица на света и искам да ми се върне всичко по закон като замъци и пари.Така се самоопределих хахаха. Не им понесе и ме блокираха за 24 часа. Защо така стана не разбрах никак, че не можах и да се защитя уж права пък виж ти истинските жени си остават без права що така. Липсва атрибута за налагане на власт и закони май. Как да не им кажеш ** извратеняци. Този също искам, искам

29

Дядо

преди 1 година

Гласувайте бюджета, безполезни и некадърни диванета....не се занимавайте с глупости. Не сме ви пратили там да мислите за Украйна а за България и народа. Пфуиии, направо заслужавате да ви избесим по колоните на НС.

28

Някой

преди 1 година

Ако гласуват това нещо ще е най-голямата им грешка. Ще бъдем избутани от ЕС в десета глуха и още по-наведени. Почти всички българи ще се приберат, но ще може ли да осигурите някакъв приличен живот или ще затънем в мизерия. Нито Македония, нито Албания, нито Турция нито Украйна. Всички чакат да им се отворят границите и ще тръгнат още безброй орди. Просто ЕС е пред разпад. Нямат никаква стратегия за справяне с проблемите, а само за довеждане на размирици и разпад.

27

Тая продажна пап лач

преди 1 година

Докато не ги натикат в трудови лагери няма да спрат. Нищо все някога идва видов ден и като почнем да ги окачваме за вратовете по дърветата тогава ще хленчат и приплакват за гну сните си кожички и ще искат пощада за алчните си душичка, но милост няма да има тва ри.

26

Анонимен

преди 1 година

Война ли искате да ни докарате?Не стига,че сте продажни ама вече взехте да прекалявате!Те не отговарят на условията за прием.Едно от условията е да си закрилят малцинствата,а те са разбрали да го "закрилят" с крилати ракети...През 2015-та по бесарабските българи стреляха там и имаше хиляди избити.

25

Анонимен

преди 1 година

НС нямат ли по важна работа от това да се опитват да въвлекат България във война? Защото точно това ще стане ако огромната грешка Украйна в НАТО бъде направена. Непроумявам вече как нашите политици от толкова време не се съобразяват с желанието на по-голямата част от народа и така и не започнаха да правят това което би било най-добре за страната ни, а точно обратното, което е в полза на друга държава. Ние сме страдащи и без Украйна в ЕС и НАТО, а с тях ще сме направо загубени!

24

Царска България

преди 1 година

До 26 не е вярно най големите изверги са комунистите които окупираха България 44та и които се опитват са ни пият кръвта и до днес 2023г.

23

Анонимен

преди 1 година

Имам чувството, че това правителство ще направи всичко по силите си да ни ангажира лично във войната.

22

Гледам, че

преди 1 година

"избраните" от народа се занимават със все приоритетни за страната ни казуси.

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 23. Всички са продажници. Ще продадат и децата си за пари. Освен това са и некадърници. Един читав няма.

20

Анонимен

преди 1 година

До Дон Кикот. Ми слушай тогава и си трай че пречиш на оркестъра

19

Анонимен

преди 1 година

Явно не само Тагарев, не само министерски съвет, но и Народното събрание работи само за Украйна. И какво би станало ако Украйна влезе в НАТО след като е във война с Русия? Питат ли се нашите дупетати? Аман от краварски лакеи!

18

Дон Кикот

преди 1 година

Музика е за моите уши :)

17

Анонимен

преди 1 година

До Дон Кикот. Че теб кво ти пречи ?

16

Анонимен

преди 1 година

От глупави по-глупави и напъват да са още по-глупави

15

мак

преди 1 година

До Анонимен12. Според мен ще ги види и нато, и ес, по-рано отколкото мислим. Всички им помагат и подкрепят за което пожелае зеления, тъй че ще ги приемат. Ей тъй, щото са онеправдани и се борят с русия за нас всичките дръндрън.