Снимка БГНЕС
fallback

Председателят на групата общински съветници от ВМРО в София Карлос Контрера остро разкритикува „недопустимата пропаганда по спирките на градския транспорт и на други обществени места“ във връзка с провеждането на предстоящия „София прайд“.

Според него с нея открито се отрича наличието на два биологични пола – мъжки и женски. Отрича се и конституционно установената норма, че бракът е съюз между мъж и жена. Нещо, което е потвърдено и от Конституционния съд преди 4 години.

„Позволявам си да Ви напомня, че според българското законодателство семейството се състои от мъж и жена, а бракът е възможен само между мъж и жена в България, че деца се раждат от жена, след като забременее от мъж, а не се раждат от полов акт между двама мъже или две жени. В този смисъл да се пропагандира, че две лесбийки или двама гейове могат да имат деца е налудничаво и противоречи на биологията и физиологията“, обръща внимание Контрера.

Той също категорично отказва да приеме, че изнасянето на факти, които противоречат на човешката биология и на най-висшия закон в България, го превръща в хомофоб.

Контрера също така не е съгласен и с афтърпартито, което се предвижда са се проведе след „София прайд“ в центъра за маргинално изкуство „Топлоцентрала“.

„Оказа се, че столичани са платили 5 милиона лева за място, което да стане център на разврат, драг кралици и прочие“, вместо парите да отидат за детски градини, училища, част от които санитарните възли са в покъртително състояние", възмути се Карлос Контрера.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Обективен

преди 11 месеца

Очаквам общинаря Найо Тицин да замени скоро украинското знаме на балкона на столична община със знаме с цветовете на дъгата.

37

Анонимен

преди 11 месеца

Искам всеки месец да има София прайд, а селяните да си отидат по родните места, там имат детски градини, някой дори са закрити поради липса на деца.

36

Не на прайда

преди 11 месеца

Обратни... добре, но не на рекламирането им. Такива са, ОК. Но не трябва да ги рекламират всякаш това трябва да бъде. Да объркват децата. И моля стига реклами за вагинален крем по телевизията, всеки обяд и вечеря. Сядя семейството да вечеря и оп - вагинален крем, после прайдове, после други щуротии.

fallback