Снимка: БГНЕС
fallback

"Пътна полиция" установи за ден 15 водачи, седнали зад волана, под въздействието на алкохол и 12 шофьори, употребили наркотици. Общо 11 са отказали да бъдат тествани.

В рамките на ежедневната акция на МВР са проверени 8839 моторни превозни средства, както и 11612 водачи и пътници. За административни нарушения са съставени 2592 фиша и 638 акта.

От обобщените данни по метода "линеен контрол" са засечени трима шофьори, употребили алкохол и двама под въздействието на наркотични вещества или техни аналози. Контрол е извършен над 2041 МПС и 2398 водачи и пътници, на които са съставени 645 фиша и 116 АУАН.

Акцент в полицейската операция е недопускането на пияни, дрогирани и неправоспособни шофьори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Очевидно дърт

преди 10 месеца

Предвид лекарствата ми на наркотест ще грейна като коледна елха. Горе-долу година ще бъда без книжка докато излезе лабораторията. Е, заклевам се че ще ми е като печалба от тотото. Касови бележки за по 80 -100 лева дневно от таксита ще ми осигурят приятели. Инвалид съм, и до магазина ходя с автомобила си. Бе ще тръгна с иск за 50 000 към МВР. Половината да ми дадат пак са си пари от небето.

11

Меркел

преди 10 месеца

Ако окрадеш държавата най много да те сложат в списък магнитски ако си прокурорски син с множество престъпления си навън ако се криеш от правосъдието за убийство на дете в борисовата градина е по леко наказанието от това да си пият зад волана!!!Нека тестовете да влезнат в парламента и общинските съветници ама тогава не показват точно и са фалшиви

10

Анонимен

преди 10 месеца

крадеца преброил крадците

fallback