Снимка БГНЕС
fallback

„Имам чувството, че една година в президентството се в вселил черен дух. Нещо се е случило там. Това не е Румен Радев, който познаваме. Има фактори, които му влияят“, това каза пред Би Ти Ви експертът по национална сигурност и бивш военен министър Бойко Ноев.

„На парада на 6 май Радев произнесе реч, че България е крепост, крепост, която някой искал да превземе. България е част от по-голямата крепост – ЕС. Опасността е, че някой може да превземе по-голяма крепост чрез България“, предупреди Ноев.

„Имунитетът на Бойко Борисов не трябва да бъде свалян в този момент по една основна причинна, защото играта с имунитетите е игра за постигане на политически цели в даден момент. Парламентът никога повече не трябва да дава имунитет просто така, трябва да бъде убеден, че искането е правилно, а не политически инструмент за очерняне“, заяви той

По думите му записите на Радостин Василев имат две страни. „Съдържанието е осъдително и показва как група от политиците искат да управляват. От друга страна, записите повлияха на политическия живот. Не може да си против публикуването на такъв запис, но да се радваш на компроматите срещу Борисов“, подчерта той.

„Този, който пусна записите, стои на страната на тези, които не искат да има правителство. Това е инструментът за дестабилизация“, категоричен бе Ноев.

„Очевидно ще има промени в прокуратурата“, каза той. По думите му България има реални шансове за правителство и правосъдна реформа. „Затова не трябва да има служебни правителства в близко време“, категоричен бе той.

„Никога в новата ни история шефовете на службите не са били съгласувани с посолства“, заяви Ноев.

„Някой използва службите за постигане на политически цели и да няма правителство“, предупреди Ноев.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Ха, ха, а така

преди 10 месеца

Те наистина си държат парите на запад, а се ръфат тука за наша сметка.

20

ДО 18, 19 И ВСИЧКИ

преди 10 месеца

АКО ТРЯБВА ТИКВАТА ДА БЪДЕ ОБЕСЕН, ТО ВСИЧКИ ОТ НАЧАЛОТО НА 1990 Г. ДО СЕГА ТРЯБВА ДА СА ОБЕСЕНИ. ДОРИ ДЪРЖАЧИТЕ НА КОПЕЙНИ. ВЪОБЩЕ НАШИЯ ЕЛИТ И ТОЗИ НА РУСИЯ- МАЛКИ И ЕДРИ РИБИ СИ ДЪРЖАТ ИМАНЕТО СИ В ЗАПАДНИ БАНКИ.

19

Вселил се е в теб

преди 10 месеца

Този е умерен обслужватч на американските интереси. Когато те започнаха да противоречат на Българските, зае американската страна. Радев зае Българската (както винаги). За това сега говори така. Кое на Радев не е същото? Че не иска да вкарва България във чужда война? Че не иска Българската армия да бъде опоскана в полза на друга държава? Да предпази армията му беше мотивът да влезе в битката за Президент! Дай пример, не опорки! Радев няма право, но ми се иска да изкара хората на улицата!

fallback