21

Ха, ха, а така

преди 10 месеца

Те наистина си държат парите на запад, а се ръфат тука за наша сметка.

20

ДО 18, 19 И ВСИЧКИ

преди 10 месеца

АКО ТРЯБВА ТИКВАТА ДА БЪДЕ ОБЕСЕН, ТО ВСИЧКИ ОТ НАЧАЛОТО НА 1990 Г. ДО СЕГА ТРЯБВА ДА СА ОБЕСЕНИ. ДОРИ ДЪРЖАЧИТЕ НА КОПЕЙНИ. ВЪОБЩЕ НАШИЯ ЕЛИТ И ТОЗИ НА РУСИЯ- МАЛКИ И ЕДРИ РИБИ СИ ДЪРЖАТ ИМАНЕТО СИ В ЗАПАДНИ БАНКИ.

19

Вселил се е в теб

преди 10 месеца

Този е умерен обслужватч на американските интереси. Когато те започнаха да противоречат на Българските, зае американската страна. Радев зае Българската (както винаги). За това сега говори така. Кое на Радев не е същото? Че не иска да вкарва България във чужда война? Че не иска Българската армия да бъде опоскана в полза на друга държава? Да предпази армията му беше мотивът да влезе в битката за Президент! Дай пример, не опорки! Радев няма право, но ми се иска да изкара хората на улицата!

18

В.

преди 10 месеца

Дайте му милион!

17

Анонимен

преди 10 месеца

На Борисов имунитета не трябва да се сваля. Трябва да бъде обесен ,докато е с имунитет.

16

Анонимен

преди 10 месеца

Две години бяха за дренки и Борисов нямаше имунитет но сега се сетиха. Цирк пълен с диригенти от блатная.

15

Ха-ха

преди 10 месеца

Щом Гешев опря до оборотната *** да иска имунитета на бивш Премиер, значи яко са я закъсали с доказателствата!

14

Анонимен

преди 10 месеца

Едно невярно, непочиващо на истински опорки разсъждение на един бивш червен министър на отбраната,пребоядисал се в друг цвят и разчитащ на късата памет на хората. Един пожарникар, преминал през СИК, чийто заместник му подари партия на погача, властвал 10,5 години си въобрази, че е несменяем и че щом М.Вебер е зад него, отново ще яхне коня. Грешката му беше, че се опита да отстрани завършил също ВМШ,който знаеше същите ишарети като ББ и постът му беше гл.прокурор. Голяма, необмислена грешка!

13

Соня Ериксон

преди 10 месеца

Щом ББ опря до Нойко Боев да му оправя имиджа , значи скоро ще му падне имунитета !

12

Реалист

преди 10 месеца

Толкова си жалък,че ако това е болет,не те миждам сред нормалните хора.Стой си в нафталина,има кой да оправи държавата. Няма де е Банкята на когото се мазниш.

11

Линда галопа

преди 10 месеца

За духове се вика началника кардинал във Ватикана за борба с тях- за екзорсизъм.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Ноев, ти снимки на чекмеджето на Борисов виждал ли си? А това което говори г-жа Бакалова чувал ли си??? А Гешев какво говори или не ти се чува??? Имунитета на този който дерибейства 12 години ще се вземе и ще бъде вкаран в затвора за всеобща радост на Голямата и Малката Крепост

9

Този

преди 10 месеца

..пък чак сега бил разбрал, какъв е Радев? Че той още първия ден взе да дава ултиматуми..." Имате една седмица"! Катилчо си беше , и такъв си е и сега! Само където, и в цяла Европа ни разбраха, какво продажно "генералче" сме си въздигнали! На всеки е ясно, че това е зависим човек, но и защо толкова драпа за власт , още не е ясно! Сигурно нещо му хлопа! Истината е , че в Брюксел може да си лае колкото си иска, ама ония другите, не забравят! Сам се е насадил на пачи яйца!

8

Анонимен

преди 10 месеца

Защо какво ще загуби Нългария ако му махнат имунитеъа -Нищо ще загуби Борисов Когато си бил на власт и когато си работил за себе си Ще загубиш и Левски си губи живота за България ако това му е утешението на Борисов но Левски не крадял от България Къде са откраднатите пари от Борисов

7

Анонимен

преди 10 месеца

OK, щoм e тaka! Toraвa nъk, зaщo нe имyнитeтa нa xapвapgckитe измaмници? Moмeнтът e изключително nogxogящ!

6

ПроСоТо

преди 10 месеца

ама какви ги дрънка тоя ?!...Имунитета на Боко го иска НЕ Радев,а Гешев !..Това първо...Второ:..-Боковия имунитет не е достатъчен !...Не разбирам как при тия ГРУБИ ДОКАЗАТЕЛСТВА за СРАМНОТО ПОДСЪЗНАНИЕ,с което "К. и К." ЛЪЖАТ най-безогледно, все още освен "Възраждане" никой "орган" не е поискал имунитета и оставките им ?!...Нещата съвсем се сгробясаха в Територията..И главния виновник е Харемът на Боко..Отдавна предупреждавам,че поразиите,нанесени на обществото от Хунтата няма да можем да кориги

5

Анонимен

преди 10 месеца

трябва да се свали когато не му го искат

4

Анонимен

преди 10 месеца

Той духа е вселен отдавна там от Кремъл, ама народа е *** и му се радва на тоя руски слуга.

3

Сата НАТО

преди 10 месеца

Ноев говори глупости и си противоречи.

2

Анонимен

преди 10 месеца

Напротив, Гешев е в края на мандата си и сега е идеалният момент да вкара Борисов в затвора.