Снимка: БГНЕС
fallback

Около 17.17 ч. днес е получено съобщение за самостоятелен пътен инцидент с туристически автобус, осъществен в района на км. 356 от автомагистрала "Тракия" в посока Бургас, при който вероятно поради заспиване на 45 годишния водач, автобуса първоначално се блъска в билборд, а после се обръща в крайпътната канавка, предаде кореспондентът на БГНЕС в региона.

С него се придвижвали 17 пътника, връщащи се от екскурзия във Виена. По първоначални данни към болнични заведения са откарани 12 пътници, пет от които в по-тежко състояние. Водачът на автобуса е тестван за употреба на алкохол - пробата е била отрицателна. Към момента за движение е затворена дясната пътна лента от автомагистралата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 10 месеца

Получава се така , защото няма контрол тука. Шефа му е казал карай, трябва да се прибереш . Слагай жетона като влезеш в БГ. Резултата е ба лице -!!

8

Анонимен

преди 10 месеца

7, това, което трябваше да се направи по пътя за Русе още преди 25 години беше да се изгради по още една лента в посока. Нищо друго не спасява положението там - толкова натоварен път с камиони и не можеш да изпревариш, само по една лента в посока. Като бананова държава сме. То сме си такава, но без банани, с тези управляващи.

7

Анонимен

преди 10 месеца

Има загинали хора на пътя Бяла Русе. Там явно нещо не е наред но щом катастрофите продължават значи нищо не се прави и не е направено.

fallback