9

Анонимен

преди 10 месеца

Получава се така , защото няма контрол тука. Шефа му е казал карай, трябва да се прибереш . Слагай жетона като влезеш в БГ. Резултата е ба лице -!!

8

Анонимен

преди 10 месеца

7, това, което трябваше да се направи по пътя за Русе още преди 25 години беше да се изгради по още една лента в посока. Нищо друго не спасява положението там - толкова натоварен път с камиони и не можеш да изпревариш, само по една лента в посока. Като бананова държава сме. То сме си такава, но без банани, с тези управляващи.

7

Анонимен

преди 10 месеца

Има загинали хора на пътя Бяла Русе. Там явно нещо не е наред но щом катастрофите продължават значи нищо не се прави и не е направено.

6

Анонимен

преди 10 месеца

Защо са нужни билбордове по пътищата. Аз дори мисля че и мантинелите са не добро решение и нещо не ми вдъхват доверие. Дано да греша. Опасни билбордове има из цялата страна. Например има един троен билборт пред Билла ВТ видя ми се много опасен.

5

Обективно

преди 10 месеца

ПРЕУМОРА И БЕЗУМНА ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ВОДАЧИТЕ.

4

Ддд

преди 10 месеца

Сега какви мерки ще се предлагат, спиране на пътния трафик ли? Явно не е с превишена скорост, както МВР ни убеждава че катастрофите на магистралите били заради висока скорост, и трябвало да се намали. Да видим какви ще ги изядат от МВР.

3

Анонимен

преди 10 месеца

До 1 Анонимен Не знам защо спестявате имена на фирми и участници след като ги има по другите източници. А и останалите думички от текста са еднакви с тези от другите източници.. . СЕТИ СЕ САМ! СЪОБЩАВАТ ЗА ДРУГИ ИМЕНА РОЖДЕНИ ДАТИ И РОЖДЕННО МЯСТО! БЪЛГАРСКА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ!

2

Шофьор

преди 10 месеца

От Сиена до България без почивка се кара за това така става.

1

Анонимен

преди 10 месеца

Не знам защо спестявате имена на фирми и участници след като ги има по другите източници. А и останалите думички от текста са еднакви с тези от другите източници.