Снимка: БГНЕС
fallback

"Трябва да се говори за лошото обучение на младите водачи. Инфраструктурата на някои места трябва да има подобрение. Основно пасарелки за пешеходците да нямат съприкосновение с водачите на автомобили", заяви по БНТ бившият началник на Пътна полиция в София Тенчо Тенев.

Oще по темата
"От няколко месеца имаме доста лоша кадрова политика на Министерството на вътрешните работи по отношение на назначаването на кадри, които да управляват София. От началото на тази година, спрямо миналата, имаме с около 6-7-8 повече убити, и с 50 ранени повече от миналата година", каза Тенев.

"7 до 10 патрула има нощно време за цяла София. Това е от 8-9 месеца. Съставът на Пътна полиция е намален драстично. София се увеличава, съставът на Пътна полиция намалява. От години е така", така Тенев отговори на въпрос колко патрула има в София през нощта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

WeR1

преди 1 година

И 500 патрула да има като са корумпирани,ефект няма да има.Всички знаем колко са прости редовите куки,а за съжаление у началниците им не ги превъзхождат като интелект.Тва с тестовете е пълен майтап и го ползват за да захлебват, а вие пишете кухи статистики колко били хванати.Ако в 7 сутринта се правят масови проверки за алкохол, 80% от мъжете ще изгърмят. Да не говорим за това,че трябва да има общонационална политика и в училищата да им се обясни как им се изпържват мозъците от наркотиците.

11

Marin

преди 1 година

На бул Сливница почти всяка нощ чувам форсиране на двигатели и търкане на гуми. Не може да се спи. Полицията е напълно безполезна.

10

Анонимен

преди 1 година

пълен провал, на град с 2 млн има 10 патрула, хахахахаха и някой от тези играят комбина с такива със Семерджиев значи има няма 5 патрула за 2 млн град. Пълен провал и никой не иска да говори за това, защото заплатите си текат на тези отгоре и мафията си има държава.

fallback