12

WeR1

преди 1 година

И 500 патрула да има като са корумпирани,ефект няма да има.Всички знаем колко са прости редовите куки,а за съжаление у началниците им не ги превъзхождат като интелект.Тва с тестовете е пълен майтап и го ползват за да захлебват, а вие пишете кухи статистики колко били хванати.Ако в 7 сутринта се правят масови проверки за алкохол, 80% от мъжете ще изгърмят. Да не говорим за това,че трябва да има общонационална политика и в училищата да им се обясни как им се изпържват мозъците от наркотиците.

11

Marin

преди 1 година

На бул Сливница почти всяка нощ чувам форсиране на двигатели и търкане на гуми. Не може да се спи. Полицията е напълно безполезна.

10

Анонимен

преди 1 година

пълен провал, на град с 2 млн има 10 патрула, хахахахаха и някой от тези играят комбина с такива със Семерджиев значи има няма 5 патрула за 2 млн град. Пълен провал и никой не иска да говори за това, защото заплатите си текат на тези отгоре и мафията си има държава.

9

Кире

преди 1 година

Страхотна новина за държавата с най-много полиция на глава от населението. Уникална държава, уникални държавници. На гилотината.

8

Алекс

преди 1 година

В другите държави отдавна са открили топлата вода.Ефективен контрол не се постига с патрули.Използват се камери и заснетият нарушител неизбежно си получава наказанието.Шофирал съм в Зап.Европа.Там много рядко може да видиш патрул,но правилата се спазват несравнимо по-стриктно.

7

ВЪПРОС

преди 1 година

7-10 патрула са 20 полицаи на смяна . Постоянен график се умножава по 4 , тоест 80 полицаи има в София ?Справката е за 20 000 назначени , действащи ???

6

Това са лъжи!

преди 1 година

Прибирам се нощно време от центъра до квартал на 4 км.от центъра. Всяка нощ виждам поне 3 или 4 полицейски коли. Поне! Някой път на едно място са по две.

5

Анонимен

преди 1 година

Обаче до нас в радиус 300 метра има 2 патрула които охраняват "защитени свидетели" денонощно, превзета държава!

4

Анонимен

преди 1 година

И ако имаше повече кво? Нямаше да избягват конфликтните места ли, или местата, където се провеждат гонки с коли? Всички знаем как патрулите си намират закътано местенце да си изкарат спокойно смяната и да не пречат на никого... Кво ако имаше повече патрули?

3

Анонимен

преди 1 година

Че то патрули няма. Има само спящи с камери зад храсталаците

2

На водачите

преди 1 година

не толкова обучението, а възпитанието им куца. Ама сега милицията не възпитава като едно време.

1

Анонимен

преди 1 година

За София разбрахме. За България колко?