fallback

Лена Бориславова и Мирослав Иванов от "Продължаваме промяната" обявиха, че очакват бебе. Младото семейство съобщи новината във Фейсбук. 

Oще по темата

"С Лена и нашето малко човече напът Ви пожелаваме да сте здрави и благословени!", пише в профила си на Иванов.

Лена Бориславова поиска да се откаже от депутатското си място, но ЦИК не ѝ позволи.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

374

До анонимник 393

преди 1 година

Про'стакът си остава про'стак и не иска да се поучи от грешките си. А мои правописни грешки няма как да откриеш, защото не познаваш правописа и пунктуацията на българския книжовен език . Тълковен речник ли ще съставяш на неологизми, измишльотини от тебе самия. Кътай мозък само за себе си , нямаш в излишък , за да раздаваш ! Характеристики на лични качества на другите могат да правят само морално устойчиви и компетентни хора, а не такива, които надничат в чаршафите на някого. Забрави ли темата?

373

Анонимен

преди 1 година

До О, БожеееСамо тези, които нямат аргументи започват да се заяждат, обиждат и говорят за правопис а ти направи и трите... Ако не ти бяха изтрили коментарите можех да ти покажа поне 10 правописни грешки, но е меко казано безсмислено! В некЪв чат, където всеки пише от телефона набързо последното което ме интеесува е да му броя запетайките, смешно е! А "лишената от смисъл дума" означава "Хора, които имат навика да игнорират очевидните факти и като цяло не се славят с желязна логика" пасва ти ;)

372

О, Божеее

преди 1 година

Този дето измислил нова дума , лишена от смисъл ( плоскоземец ) , продължава с демонстрация на нискочело същество. Абе , който и да си, ти не знаеш елементарен правопис и пунктуация на БЪЛГАРСКИЯ книжовен език ! Не признаваш пълен, кратък член на съществителни и прилагателни имена ! Браво ! Иначе имаме съгласие за нивото и мястото на изброените политически образи в обществото и провала на държавата. Ама чети и се учи повече ! Хайде със здрав!

fallback