374

До анонимник 393

преди 1 година

Про'стакът си остава про'стак и не иска да се поучи от грешките си. А мои правописни грешки няма как да откриеш, защото не познаваш правописа и пунктуацията на българския книжовен език . Тълковен речник ли ще съставяш на неологизми, измишльотини от тебе самия. Кътай мозък само за себе си , нямаш в излишък , за да раздаваш ! Характеристики на лични качества на другите могат да правят само морално устойчиви и компетентни хора, а не такива, които надничат в чаршафите на някого. Забрави ли темата?

373

Анонимен

преди 1 година

До О, БожеееСамо тези, които нямат аргументи започват да се заяждат, обиждат и говорят за правопис а ти направи и трите... Ако не ти бяха изтрили коментарите можех да ти покажа поне 10 правописни грешки, но е меко казано безсмислено! В некЪв чат, където всеки пише от телефона набързо последното което ме интеесува е да му броя запетайките, смешно е! А "лишената от смисъл дума" означава "Хора, които имат навика да игнорират очевидните факти и като цяло не се славят с желязна логика" пасва ти ;)

372

О, Божеее

преди 1 година

Този дето измислил нова дума , лишена от смисъл ( плоскоземец ) , продължава с демонстрация на нискочело същество. Абе , който и да си, ти не знаеш елементарен правопис и пунктуация на БЪЛГАРСКИЯ книжовен език ! Не признаваш пълен, кратък член на съществителни и прилагателни имена ! Браво ! Иначе имаме съгласие за нивото и мястото на изброените политически образи в обществото и провала на държавата. Ама чети и се учи повече ! Хайде със здрав!

371

Анонимен

преди 1 година

До равноподтавеност. А добър ден! Само, че плocкоземеца не загрява толкова лесно.. Явно трябва да му се обясни. За мен киро, асен, бойко, костов, доган, пеевски, прокопиев са си заслужили малките букви!

370

До 446

преди 1 година

И къде по точно забеляза да ме интересува какви ги върши лена и киро? Казах само факти и до какво са довели а именно курупция! С обидите си обиждаш себе си! Умните и успешни хора не го изтъкват, но плocкозeмeц като теб няма как да разбере..

369

Анонимен

преди 1 година

Да е живо и здраво детенцето. Не понасям ПП, но децата са невинни. Лена е красавица и със сигурност детето ще е красиво. Дано да е и здравичко. Пожелавам й го от сърце. И да не се занимава повече с политика, твърде *** работа е за красива жена.

368

Дякона

преди 1 година

Лена бременна, Просто Киро грее от щастие :D

367

Анонимен

преди 1 година

Този вярно ли мисли да се бракува с нея?

366

Ь

преди 1 година

Майко мила, та той изречение не може да напише правилно, а го бяха сложили за шеф на парламента.

365

Нали

преди 1 година

Бат Бойко пак е виновен! Да си признае!

364

Анонимен

преди 1 година

Нема значение, нали тя го ражда. Откъде да помни.

363

До 433

преди 1 година

Сигурен съм.. Затова на връх великден седиш по нощите да ръсиш глупости! Мъка мъкаа.. Сега ти е паднало, че от вторник пак с метлата..

362

До 428

преди 1 година

Хахаха ха.. Напълно си безсмислен.. Наспи се и виж на сутринта какви умотворения си драскал.. Лека ти нощ.. За *** нямам време!

361

Баба Айше

преди 1 година

Честито! Момиче ще е!

360

До 426

преди 1 година

Че много ясно.. За да се направи "схема" за милиони няма да те вземат теб. Ще наемат хора специалисти.. Но явно и лена не им върши работа.. Що ли.. Може би заради издънката с законите за кевър и кпконпи, които конституционния съд отмени.. Както да е важното е да си ги харесвате и да им вярвате, че стават за нещо.. Незнанието е блаженство, бъди щастлив/а...

359

Неутрален

преди 1 година

От коментарите тук става ясно, че по една или друга причина, българинът е брутално изтрещял и нищо човешко не му е останало .Надежда за тази държава ,за съжаление, няма .

358

До 421

преди 1 година

За разлика от теб проблеми с нервите нямам. Но виж, ти ако пробваш метода с ушите и стената то поне близките ти ще си отдъхнат... Един товар по малко ;) гледам дори си почнал сам да си отговаряш и хвалиш постовете.. Май не са нерви а диaгнoзa, сори..

357

Хейтър

преди 1 година

Сега остава да разбера, кои са кадърните и умните за да започна да ги мpaзя.. Помогнете, защото където и да погледна виждам само некомпетентни с претенции, мутри, кандидат мутри или най обикновени продажници..

356

До Олеее

преди 1 година

Нещо май те oпъвa нерва а.. Неща, които не са факти не коментирам! А за нервите, честно направи нещо! Примерно да се хванеш за yшите и силно в стената, може и да ти помогне.. От опит глава не боли, само г**.. лена ще потвърди ;)

355

Анонимен

преди 1 година

Никой няма право да говори от името на "Православието"!