fallback

Данните, събрани до момента, водят до предположението, че смъртта на Емил Боев, който изчезна преди два месеца в района на Перник, е следствие на нещастен случай, заяви пред БНТ заместник-главният секретар на МВР главен комисар Станимир Станев.

Тялото на Боев беше открито в езеро до кв. "Бела вода" в Перник.

Oще по темата
Станев заяви, че в първите дни след изчезването на Емил Боев леководолази са претърсили водоема, но водата там е мътна заради въглищата, които се намират на дъното на езерото, и няма добра видимост.

След това езерото е замръзнало, а след вдигането на температурите през последните седмици, МВР се е свързало с тежководолази от Български морски флот, с които уговрили по-детайлно претърсване. То е било насрочено за следващата седмица.

Предстоят още експертизи за установяване на причините за настъпването на смъртта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 1 година

Да, езерото е пълно с въглища на дъното и кости от други трупове, неидентифицирани. Колкото и да е бил пиян, да нещастен случай е, някой го е погубил и се е отървал. Емил, едва ли е знаел точното местонахождение на езерото, че да иска да ходи там. А достъпът до него не е през алея като в парка. Не оставяйте случаят така! И*з*р*о*д*и!

22

Анонимен

преди 1 година

Искат да кажат,че тялото само изплувало как на удавник самоудавил се преднамерено след като се стопил леда в езерото и някой го видял щото преди не могло да се види понеже ледът пречил да изплува тялото на повърхноста,че да се забележе и да се различи в далечината щото кой рибар ще плува на лодка в езеро с пълно с въглещни *** на дъното защото там едва ли има риба за ловене освен удавници кой как удавили се,плували,плували навътре хоп водовъртеж или схванал им се мускул или въобще удавили се.

21

Друго предположение

преди 1 година

Питам се също дали не е възможно да не е бил чак толкова пиян и замаян и да са го подмамили да отиде на това усамотено място? Кой и защо би го подмамил там и какво се е случило, това трябва да установи следствието.

fallback