23

Анонимен

преди 1 година

Да, езерото е пълно с въглища на дъното и кости от други трупове, неидентифицирани. Колкото и да е бил пиян, да нещастен случай е, някой го е погубил и се е отървал. Емил, едва ли е знаел точното местонахождение на езерото, че да иска да ходи там. А достъпът до него не е през алея като в парка. Не оставяйте случаят така! И*з*р*о*д*и!

22

Анонимен

преди 1 година

Искат да кажат,че тялото само изплувало как на удавник самоудавил се преднамерено след като се стопил леда в езерото и някой го видял щото преди не могло да се види понеже ледът пречил да изплува тялото на повърхноста,че да се забележе и да се различи в далечината щото кой рибар ще плува на лодка в езеро с пълно с въглещни *** на дъното защото там едва ли има риба за ловене освен удавници кой как удавили се,плували,плували навътре хоп водовъртеж или схванал им се мускул или въобще удавили се.

21

Друго предположение

преди 1 година

Питам се също дали не е възможно да не е бил чак толкова пиян и замаян и да са го подмамили да отиде на това усамотено място? Кой и защо би го подмамил там и какво се е случило, това трябва да установи следствието.

20

Не съм от Перник

преди 1 година

До това езеро с кола може ли да се стигне? Защото, ако приемем, че автомобил го е блъснал по улиците на града и после са се отървали от тялото, тогава трябва да се запитаме как отнесоха дотам едър, атлетичен млад мъж? Нали съобщиха, че е с ръст 184 см и на снимките никак не изглежда слабосилен. Ако трябва да го носят на ръце през гората, зор ще видят. Възможно ли е по друг начин да са го откарали дотам?

19

Анонимен

преди 1 година

"Големият Сашко" се е направил на Малкия Сашко с дрога и алкохол.

18

Анонимен

преди 1 година

Човекът бил на весел фестивал и изведнъж хванал гората и вървял по труден терен един час.... Глупости на търкалета. Телефонът му беше засечен в някаква къща... За няква дрога сигурно става въпрос. Някой го е ликвидирал. Да притиснат авера му, дето нищо не помнел. Полицията играе с дилърите. ПОЗОР!

17

Относно този случай

преди 1 година

В коментарите редовно има по няколко твърдения, според които младежът е взел наркотици и освен това се е напил. Не можах да разбера: 1) Има ли сигурни доказателства, че това момче е наркоман? 2) За тежка наркомания ли става въпрос? Защото на снимките се вижда здрав и жизнерадостен млад мъж, хроничните наркомани не изглеждат така. 3) Никъде не видях информация дали е имало причина момчето да се намира през нощта там, където камерите са го заснели за последен път.

16

Още се чудя

преди 1 година

Възможно ли е пиян човек да върви пеша 5 км през гора в тъмното и в януарски студ, после да премине река Струма (не знам колко пълноводна е била тя на това място и по това време) и чак след това да се подхлъзне, когато стигне до някакъв по-дълбок гьол? Това "пътешествие" на трезва глава, денем и при приятни температури ще му отнеме повече от един час. Как му стигнаха силите на него - пийналият, да се придвижи чак дотам. Много неубедителна е тази хипотеза. Жалко за младия човек.

15

Pepe

преди 1 година

Тези, които не са от Перник, вероятно не знаят, че достъпа до това място е труден и няма как току така да се мотае някой и да се самоубива. С две думи мястото е идеално да претрепеш някой и да си заметеш следите! Категорично не вярвам на приказките, че го е направил сам, помогнали са му!

14

Анонимен

преди 1 година

Нещастници пишат срещу жертва на престъпление браво това се казва съпричастност към ближния да не говорим за Християнството любов към ближния, тия Нещастници ако някой ги засега са готови да го убият иначе ако ближния е бит или блъснат от пияни шофьор и после изхвърлен в водата, казват пиян е и дрогиран ама и тяхната участ ще е в Ада злобата ще ги довърши

13

Анонимен

преди 1 година

Толкова време го търсиха и никой не се сети да го потърси там ?!?Сериозно ли ?!?

12

Анонимен

преди 1 година

Когато си се напил до припадък, а освен това се и дрогираш, то значи че просто си търсиш белята. Ако не беше този път, щеше да се случи при някой от следващите му.. Тъй че не е съвсем нещастен случай, той просто е водил разрушителен начин на живот

11

5 кучета убиха жена

преди 1 година

и нейния случай - нещастен изкарват. Тя е жертва на лъжедемокрацията тук.

10

Анонимен

преди 1 година

Странното е че точно до Перник. Чувал съм че в Перник стават страшни неща, това си е едно от най-опасните места в България. Какво е правил там?

9

Анонимен

преди 1 година

Най нещастният случай е , че престъпници и убийци като Борисов, Гешев и Цацаров са все още на свобода

8

Анонимен

преди 1 година

3, 'Ако няма нещо хубаво, което да кажете, замълчете. Поне заради близките му. Тежко е да надживееш детето си!' --- пий си хапчетата беМАЛУМНЯК !!!

7

Не е

преди 1 година

Вероятно. Хиляда процента е сигурно. А вие стига писахте глупости, за да трупате пари от реклами на гърба на маргиналите.

6

Анонимен

преди 1 година

"Приятелите" му казаха :Той беше душата на компанията. Или казано по друг начин- наркоманче.

5

Анонимен

преди 1 година

Бил е пиян, залитнал и в езерото. Жалко

4

АнонимеН

преди 1 година

БОГ СЛЯЗЪЛ ОТ НЕБЕСАТА ВЧЕРА ДА НИ ПОКАЗВА КАКВО Е СТАНАЛО! ТОЧНО ВЧЕРА ИМАШЕ БУТНАТО ДЕТЕ НА ПЪТЯ И ВОДАЧА СЕ ОПИТАЛ ДА ПРИКРИЕ НЕЩАТА! ОНЯ СЕ Е ШЛЯЛ ПО УЛИЦАТА И ГО Е БУТНАЛА НЯКОЯ КОЛА И АЙДЕ В БАГАЖНИКА И АЙДЕ В ЕЗЕРОТО КОЕТО НЯМА ВРЪЗКА С РЕКА СТРУМА! СЕСТРИТЕ БЕЛНЕЙСКИ И ТЯХ ГИ БУТНА КОЛА ТОВА ГО ПОТВЪРДИ АУТОПСИЯТА!