Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Тежко остава състоянието на ясновидката, залята с киселина в Пловдив. Жената е в болница с дълбоки изгаряния. Предстои ѝ операция. Нападателят, който нахлул в офиса ѝ, се издирва.

Маскиран мъж е влязъл в жилището на гадателката на карти през отключената входна врата и плиснал течност срещу нея. След това избягал. Ясновидката приемала в дома си и взимала между 50 и 100 лева на сеанс.

"Трябва да се забрани със закон гледането на карти", каза жител на квартала.
Oще по темата


52-годишната жена е настанена в Клиниката по изгаряния. Животът ѝ е вън от опасност, но пораженията по тялото са сериозни.

"Пораженията са дълбоки - изгаряния по лицето, шията, долния и горния крайник от корозивна течност, но все още не можем да определим дали е киселина или основа", коментира дежурният лекар в Клиниката по изгаряния - д-р Яна Янева.

На жената ѝ предстои операция и тя остава в реанимацията на отделението.

"В момента е спокойно, но се притеснява за състоянието си, иначе е абсолютно адекватна. Превъзбудена е от случилото се", допълни д-р Янева.

От прокуратурата заявиха, че действията по издирване на нападателя продължават.

Вижте повече в репортажа на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Ху кеърс

преди 1 година

Не е ясновидка.Щеше да види заливането фейк е затова са я поляли

42

Анонимен

преди 1 година

Да не би да е отказала да плаща рекет върху печалбата си? Или нападателят да е пратен от конкурент(ка)?

41

Равнопосавеност

преди 1 година

До 16 - Всъщност измамата е незаконна под всичките и форми. Това, че дадено престъпление е трудно за доказване и е възможно някой да си изкарва прехраната с престъпления не го прави оправдано! По същата логика може да предположим, че човека с киселината си изкарва прехраната с подобни поръчки и като има балъци да му плащат всичко е ок. Напълно е възможно с "гадаенето" си да е развалила нечие семейство, да е довела до нечия смърт, инвалидизация или крупни финансови загуби на някого.

fallback