Снимка: БГНЕС
fallback

Актьорът Валери Йорданов се закани, че ще напусне Народния театър „Иван Вазов“.

"Странно ми е, че този сталинизъм може да съществува и днес", посочи той в интервю за БНР. 

Oще по темата
Той обяви, че в знак на протест ще напусне Театъра, защото "в казарма изкуство не се прави и тази казарма е несъстоятелна и невъзможна":

"Обръщам се към всички политици, от които това зависи. Всички, които викаха "Мутри, вън", които казваха, че ще оправят нещата и ще се борят срещу цялата гнилоч, а никой не взема отношение. Призовавам ги, оправете нещата!".

Актьорът посочи, че е разбрал за уволнението на режисьора Александър Морфов от Народния театър по сълзите в очите на колегите му, които също се притесняват за работните си места.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

Анонимен

преди 1 година

Знаменит????

49

карачанаков

преди 1 година

Артиста си е артист един ВаРел Димитров :видях как хората плачат ,става дума за това че Морфов бил уволнен,само че не уточни реват ли или се дерат и като ги видя що не им даде по една кърпичка бе ,а и продължи ЧУХ че Морфов бил заплашван ама и това не уточни ще го бият ли или ще го ....таковат.И да го питам НОРМАЛНО ли е? човек да ходи да драска по вратите на хората?За такива случая хората се казва кой каквото прави за себе си го прави и като сееш ветрове ще жънеш бури.

48

Обективно

преди 1 година

НА едната везна - Български Артисти, на другата - ДПС ПИАРКА НА ДС АГЕНТА ДОГАН!!! ЗА КАКВО ПОВЕЧЕ ДА ГОВОРИМ???? ПРИ БКП ПОЛИТКОМИСАРИТЕ КАДРУВАХА ТОЧНО КАКТО И СЕГА!!! УЖАС!!

fallback